@Sadeceogrenmekistiyorum sence c4 mü yoksa kabul edilebilir mi?Şaka bir yana gerçekten kötü sistemi havaya uçurmak istemiyorsan uzak dur derim.GamePower Horizon Gaming MESH Panel 500W 80+ Bronze Dahili PSU 4*120mm RGB Fan
@Sadeceogrenmekistiyorum sence c4 mü yoksa kabul edilebilir mi?
Ulan tam ben de atıyordum yaTa kendisi.
Alıntıyı görüntüle
Ta kendisi.
Alıntıyı görüntüle
Bence csgo nun steam atölyesine mod eklenmeli c4 yerine rampage powerboost gamepower everest PSU'ları eklenmeli daha güzel durur
Yaratır başka PSU almalısınGamePower Horizon Gaming MESH Panel 500W 80+ Bronze Dahili PSU 4*120mm RGB Fan
KatılıyorumBence csgo nun steam atölyesine mod eklenmeli c4 yerine rampage powerboost gamepower everest PSU'ları eklenmeli daha güzel durur
Bak ne buldumBence csgo nun steam atölyesine mod eklenmeli c4 yerine rampage powerboost gamepower everest PSU'ları eklenmeli daha güzel durur
evet mantıklı mod olacak farklı görüntüler olacak mesela bir raunt hadron psu diğer raunt everest gibiGüzel olur ama öyle güç kaynağı kullanan birisi varsa hmm c4 olarak gösteriliyor ben güç kaynağımı değiştirmeliyim sistemimi seviyorum zarar gelmesin der ve aydınlatmış oluruz arkadaşı