Hava akışı daha mı az hocam diğer mesh kasalardan?Ön tarafı Mesh kasa olursa daha iyi olur. Cam kasaları tavsiye etmiyroum
Genelde cam olanlar daha az olur. Ben daha öncede camlı kasa kullandım. Mesh kasaya geçtikten sonra 9 10 derece net sıcaklık düşüşü oldu.Hava akışı daha mı az hocam diğer mesh kasalardan?
Genelde cam olanlar daha az olur. Ben daha öncede camlı kasa kullandım. Mesh kasaya geçtikten sonra 9 10 derece net sıcaklık düşüşü oldu.
Sığar bence. Ekran kartı da sığar kasa küçük bir şeye benzemiyor. Epey'de kasa vekart ölçülerine vs bakKasa Link
Hocam peki bu kasaya 360mm sıvı soğutucu ve 4080Super sığar mı sizce?
Anakart uyumluluğu extended atx yazıyor
Anakartım atx
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle mesh olanlar hava sirkülasyonu konusunda daha iyi. Mesh tercih etmeni öneririmHava akışı daha mı az hocam diğer mesh kasalardan?
Hocam yük altında sıcaklık değeri ne acaba merak ettim önü cam kenarlardan ne kadar hava akışı oluyorAynı kasanın beyazı duruyor elimde. En büyük 4090 bile sığar.
Kasanın fan delikleri mesh zaten. Delikler ve fanlar kasanın önünde değil sağ kapağında, yani gösteriş kasalarından.
Düzeltme: bu kasa özel project zero anakartlar ve sıradan m-atx anakartlar içindir. Sizin anakartınızla uyumlu değil.
Bilmiyorum hocam imzamdaki anakartla uyumlu değil kasa, o yüzden kurulumu bitiremedim. Kasa kutusunda bekliyor açmadım bile.Kesinlikle mesh olanlar hava sirkülasyonu konusunda daha iyi. Mesh tercih etmeni öneririm
Hocam yük altında sıcaklık değeri ne acaba merak ettim önü cam kenarlardan ne kadar hava akışı oluyor
Beklemedeyim hocamBilmiyorum hocam imzamdaki anakartla uyumlu değil kasa, o yüzden kurulumu bitiremedim. Kasa kutusunda bekliyor açmadım bile.
MSI Project Zero seti diziyorum masrafı bitsin o zaman test edeceğim.
Kurulumu bitirirsem diğer sonuçları iletirim hocam, şuan durumlar böyleBeklemedeyim hocam
Gayet güzel ve dev gibi kasa hocam, bir sorun yaşamazsınızKasa link
Beyler bunu almayı düşünüyorum buna benim sistem sığar mı ya da bu fiyata daha iyileri var mı?
@EsdeathSama @RevivâL
showcase tarzı bir kasa ne kadar doğruda bağlasan fanları dışardan aldığı hava yetersiz gelecektir benceAlıntıyı görüntüle
Bu kasanın soğutma performansı iyi midir arkadaşlar?
Ön taraf camlı o yüzden kafam karıştı.
4080Super ve 360mm sıvı soğutucu rahat rahat sığar mı sizce?
Anakart Msi B650 Gaming Plus Wi-Fi