Neler Yeni

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
aga şimdi yalan yok herkes biribirine bakıyor kızlar erkeklere, erkekler kızlara tacize girmeyecek kadar bakılabilir tabi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Kanka tipine falan bakarsın çok güzel kızmış demek ayrı poposuna yahut göğüslerine falan bakıp güzelmiş demek ayrı.
dostum kalça ve göğüs cinsel organ değil vücudun bir parçasıdır herkes aynı görüşte olmasa bile erkek kız herkeste olan ve görülebilen vücut parçalarıdır bakıpta offf yavrum bee demedikten sonra hayvan gibi süzmedikten sonra ben bir sakınca görmüyorum, fit, biraz kaslı biriyim üstüme de dar bir ince kazak giydim ve markete çıktım karşıdan gelen iki kadın beni baya süzdü ve benim de hoşuma gitti açıkçası iyi görünmek, beğenilmek benim hoşuma gider.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
dostum kalça ve göğüs cinsel organ değil vücudun bir parçasıdır herkes aynı görüşte olmasa bile erkek kız herkeste olan ve görülebilen vücut parçalarıdır bakıpta offf yavrum bee demedikten sonra hayvan gibi süzmedikten sonra ben bir sakınca görmüyorum, fit, biraz kaslı biriyim üstüme de dar bir ince kazak giydim ve markete çıktım karşıdan gelen iki kadın beni baya süzdü ve benim de hoşuma gitti açıkçası iyi görünmek, beğenilmek benim hoşuma gider.
Aynı şeyi savunuyoruz aslında. Benim de demek istediğim o. Bakıp da off popoya bak be off memelere bak bee demedikten sonra ya da öyle düşünmedikten sonra benim için de sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,327
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom