Neler Yeni

Bu kulaklıklardan hangisi daha iyi?

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME

bunlardan hangisi daha iyidir genellikle oyun müzik için kullanıcam

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Rüveyda Akın
Dostum gördüğüm kadarıyla tamamı marka ürünlerin en ucuz modelleri. Kablolarının hepsi ince ve çok kolay deforme olabiliyor. Dolayısıyla aralarında iyi denilebilir hiçbir kulaklık yok. Belki Blackshark biraz daha ön plana çıkabilir ancak genel olarak hepsi aynısının laciverti. Her biri farklı özellikleriyle ön plana çıkıyor. Kumaş ped, tasarım, mikrofon kalitesi vs. Geri kalan her şey aynı. F/P adı altında satılan ürünler bunlardan daha iyi performans dahi gösterebilir o derece yani. İyi bir ürün almak istiyorsan en uyguna KABLOSUZ Razer Barracuda X var. 29 Kasım'da indirime girebilir belki kara cuma adı altında. Geçen hafta 2 bin liradan satılmıştı. Yok ben kablolu kullanacağım ve kablosunun bozulmamasına dikkat edeceğim dersen kesinlikle YouTube üzerinden mikrofon karşılaştırmalarını incele ve ona göre seçimini yap.

Düzenleme: 2 bin liradan satıldığına dair konu https://forum.donanimarsivi.com/konu/razer-barracuda-x-wireless-gaming-kulaklik-1990-tl.1020269/

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum gördüğüm kadarıyla tamamı marka ürünlerin en ucuz modelleri. Kablolarının hepsi ince ve çok kolay deforme olabiliyor. Dolayısıyla aralarında iyi denilebilir hiçbir kulaklık yok. Belki Blackshark biraz daha ön plana çıkabilir ancak genel olarak hepsi aynısının laciverti. Her biri farklı özellikleriyle ön plana çıkıyor. Kumaş ped, tasarım, mikrofon kalitesi vs. Geri kalan her şey aynı. F/P adı altında satılan ürünler bunlardan daha iyi performans dahi gösterebilir o derece yani. İyi bir ürün almak istiyorsan kablosuz en uyguna Razer Barracuda X var. 29 Kasım'da indirime girebilir belki kara cuma adı altında. Geçen hafta 2 bin liradan satılmıştı. Yok ben kablolu kullanacağım ve kablosunun bozulmamasına dikkat edeceğim dersen kesinlikle YouTube üzerinden mikrofon karşılaştırmalarını incele ve ona göre seçimini yap.

Düzenleme: 2 bin liradan satıldığına dair konu https://forum.donanimarsivi.com/konu/razer-barracuda-x-wireless-gaming-kulaklik-1990-tl.1020269/
gaming gecesinden veya kara cumadan indirime girerse barracuda x alacağım ozaman sağolun

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Rüveyda Akın
gaming gecesinden veya kara cumadan indirime girerse barracuda x alacağım ozaman sağolun
Rica ederim. Donanım Arşivi Forum'un "Sıcak Fırsatlar" kısmını her aklına geldiğinde ziyaret et ve incele. Arada sırada paylaşanlar oluyor belki denk gelirsin. Şuan Razer Barracuda X'in en uygun satış fiyatı Amazon'da, 3239₺.

Top Bottom