Neler Yeni

bu kumandayı nerde bulabilirim

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,789
İsim
emirhan
herkese merhabalar bende edifier M3300SF ses sistemi var fakat kablolu kumandası temassızlık yapmaya başladı o yüzden de değiştirmek istedim bu kablolu kumandayı nerde bulabilirim 2. el olsa da olur
1643367514887.png

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
herkese merhabalar bende edifier M3300SF ses sistemi var fakat kablolu kumandası temassızlık yapmaya başladı o yüzden de değiştirmek istedim bu kablolu kumandayı nerde bulabilirim 2. el olsa da olur Alıntıyı görüntüle
sorun jackta olabilir ona bi bak jacktaysa bunu alıp lehim yaparak değiştirebilirsin bi kaç tane vide o izleemn lazım öcne ama>

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,789
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun jackta olabilir ona bi bak jacktaysa bunu alıp lehim yaparak değiştirebilirsin bi kaç tane vide o izleemn lazım öcne ama>

jack ta değil kablolu kumandanın üzerinde bir ışık var o yanıp sönüyor sürekli kıpırdattıkça kablo değiştirip rahat etmek istedim :)

Boneva

80+
herkese merhabalar bende edifier M3300SF ses sistemi var fakat kablolu kumandası temassızlık yapmaya başladı o yüzden de değiştirmek istedim bu kablolu kumandayı nerde bulabilirim 2. el olsa da olur Alıntıyı görüntüle
Selamlar kardeş..Bende bu kumandadan var nette araştırma yaptım lazım olan varmı diye seni gördüm.siteye üye oldum sana yardımcı olabilirim..ama yeni üyeyim sana bunu nasıl ulaştırabilirim bi hata yapmak istemiyorum.

Ekler

• WhatsApp Image 2022-02-15 at 10.15.46.jpeg
    WhatsApp Image 2022-02-15 at 10.15.46.jpeg
    131.8 KB · Hit: 52

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Selamlar kardeş..Bende bu kumandadan var nette araştırma yaptım lazım olan varmı diye seni gördüm.siteye üye oldum sana yardımcı olabilirim..ama yeni üyeyim sana bunu nasıl ulaştırabilirim bi hata yapmak istemiyorum.
Bunun yerine direk HDMI dönüştürğcü falan alsanıza. Hem ses çıkışı verir hemde dönüştürücü işini yapar. Sesi açıp kapamayı bilgisayar üzerinden yaparsınız.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Yok bunlarla böyle yerlerle uğraşılmaz yabancı siteler burası yurt dışından bir şey alınmaz derdi çok..
Yani ne kadar güvenilir bilmiyorum. Ama gözüken tek yer burası gibi gözüküyor. Ya yeni bir ses sistemi alacaklar yada riske atıp buradan alacaklar.

Boneva

80+
Yani ne kadar güvenilir bilmiyorum. Ama gözüken tek yer burası gibi gözüküyor. Ya yeni bir ses sistemi alacaklar yada riske atıp buradan alacaklar.
Bu tarz sistemlerin ve klavye mouse olsun alıcıları çok kayboluyor.elimde bazı parçalar var ben buluyorum.Bu tarz parçalar sistemlerin kalbi onlar olmadımı çalışmaz o yüzden çok dikkat etmek lazım..

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,789
İsim
emirhan
vallahi çok memnun kalırım discordun var mı ?

Boneva

80+
Yok yeniyim sitede nereye ne yapılır bilmiyorum aslında tecrübem var sitelerde ama bu tarz yerler yasaklı oluyor satış yapma konusunda olmadı özelden yazabilirsin

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,789
İsim
emirhan
Yok yeniyim sitede nereye ne yapılır bilmiyorum aslında tecrübem var sitelerde ama bu tarz yerler yasaklı oluyor satış yapma konusunda olmadı özelden yazabilirsin
yazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,121
Üyeler
160,952
Son üye
erner
Top Bottom