Fatih Sultan Terim
80+ Silver
Dahası
simdi şey diyebilirsiniz. ürün başlığında nike mı yazıyor diye
olsun ben gene sorayım dedim
knk ben genellikle pota altı beklerim blok yapmaya çalısırım. uygun fiyatlı bi ayakkabı bulabilir miyim?evet halis mulis çakma kyrie
ayakkabı alırken markanın kendi sitesini ve sneaks up sitesinden alışveriş yapmaya çalışın
bütçen nedirknk ben genellikle pota altı beklerim blok yapmaya çalısırım. uygun fiyatlı bi ayakkabı bulabilir miyim?
800 - 900 arasında bulabilir miyim?bütçen nedir
malesef800 - 900 arasında bulabilir miyim?
bütçeme yakın ne vardır arttırabilirim belkimalesef
çok profesyonel birisi değilim zaten başlayalı ortalama 3 ay olmuştur1000-1100 TL ye adidas ownthegame bulabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama giriş seviyesi olur ownthegame biraz daha iyi olsun dersen 1.5-1.7 aralıgına çıkman lazım
saçma bir tavsiye olabilir fakat ben olsam onun yerine taban tutuşu iyi bir spor ayakkabısı alırdım bu bütçede basket ayakkabıları pek bulunmuyorçok profesyonel birisi değilim zaten başlayalı ortalama 3 ay olmuştur
tabanı kauçuk olan tüm ayakkabılar parkede iyi tutar zaten tabanı kauçuk olmayan ayakkabbılar basketbol ayakkabısı değildirsaçma bir tavsiye olabilir fakat ben olsam onun yerine taban tutuşu iyi bir spor ayakkabısı alırdım bu bütçede basket ayakkabıları pek bulunmuyor