Öneri Bu laptop alınır mı ? Bu fiyatlara başka ne önerirsiniz ?

Shadout

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
201
12450 ve 12500hx modellerde sıkıntı yaşandı. Yavaş yavaş 13 nesillerde de anakart yanma problemi gördüm forumda. 14 de de olma ihtimali var gibi.

Bence bu kadar etmez.
12450 ve 12500hx modellerde sıkıntı yaşandı. Yavaş yavaş 13 nesillerde de anakart yanma problemi gördüm forumda. 14 de de olma ihtimali var gibi.
Saçmalamışsın.

Ben forumlarda yaşayanlara göre konuşuyorum dostum. Redditdekileri saymıyorum bile. O fiyata Hx Intel işlemci alıcagıma Amd ye bakardım.
Dostum lenovo loqtan başka hx ile sorun yaşayan olmaması sence sorunun hxte mi yoksa loqta mı olduğunu gösterir?

Dostum lenovo loqtan başka hx ile sorun yaşayan olmaması sence sorunun hxte mi yoksa loqta mı olduğunu gösterir?
Logta sorun zaten var. İntelin amd ye göre fazla yanması tesadüf değil dostum. Tr deki forumlara göre değil ben genel olarak bakıyorum. Tr de herkes foruma yazmıyormGeçen hafta başka marka Hx işlemci de sorun yaşayan gördüm. Kronik olsun veya olmasın İntelin Hx islemcilerini başarılı bulmuyorum. Uzun vadede aşırı ısınmadan sorun çıkaracağını düşünüyorum. İntelin hala batmamasi şaka gibi. Zaten dünya kadar adam çıkardılar işten 😅 Bakalım nereye kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada kendim de Intel kullanıyorum. O da ucuz olduğu için aldım. 😅

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Logta sorun zaten var. İntelin amd ye göre fazla yanması tesadüf değil dostum. Tr deki forumlara göre değil ben genel olarak bakıyorum. Tr de herkes foruma yazmıyormGeçen hafta başka marka Hx işlemci de sorun yaşayan gördüm. Kronik olsun veya olmasın İntelin Hx islemcilerini başarılı bulmuyorum. Uzun vadede aşırı ısınmadan sorun çıkaracağını düşünüyorum. İntelin hala batmamasi şaka gibi. Zaten dünya kadar adam çıkardılar işten 😅 Bakalım nereye kadar
Adam LOQ'tan başka sorun yaşayan görmedim yazmış :D bu zihniyeti ciddiye alıp cevap vermezdim. Kendisinin İntel hakkında yazılan şeyleri görmeme ihtimali yok neredeyse bu kadar aktif olup, gidip kendisi düşünsün bunu da. Ayrıca H serisi işlemci var dengesini hiç beğenmedim bende de voltage limit koyup kullanıyorum çaresizlikten. Limit dinlemeyip kafasına göre aşıyor falan.

Lenovo'dan başka cihazda sorun olmadığını kim söyledi ? 13650hx de de aynı sorun mevcut. İşlemci 1.5mV üstüne çıkıyor yakıyor işlemciyi. @beko42 gayette güzel söylemiş bile bile lades olmaya ne gerek var ?
Ben söylüyorum i9'ların çok az bir kısmı hariç hiçbirinde oksidasyon sorunu olmadı.Zaten üreticiler ta geçen yaz microcode güncellemelerini yaptı her ihtimale karşı. Piyasada yeterince rezil cihaz var bir de mabad uydurması hurafe çıkarmayın.

Ben söylüyorum i9'ların çok az bir kısmı hariç hiçbirinde oksidasyon sorunu olmadı.Zaten üreticiler ta geçen yaz microcode güncellemelerini yaptı her ihtimale karşı. Piyasada yeterince rezil cihaz var bir de mabad uydurması hurafe çıkarmayın.
Ya vada dalga mı geçiyon allah için ya forumlar intelin stabilite sorunuyla dolu yanmasıyla dolu ya sana varya cevap vermek bile israf yani millete yanlış ne kadar bilgi var aktarıyorsun hala şaka gibisin ya 😂

Ya vada dalga mı geçiyon allah için ya forumlar intelin stabilite sorunuyla dolu yanmasıyla dolu ya sana varya cevap vermek bile israf yani millete yanlış ne kadar bilgi var aktarıyorsun hala şaka gibisin ya 😂
Forumlar hiçbir şeyi bilmeyen insanlarla da dolu, hadi göster 1 tane oksidasyon sorunlu hx bekliyorum.

İsmi yapıkredi word reklamından fırlama birinle tartışmaya girmenizi önermem hocam. Boşa vakit harcarsınız.

Forumlar hiçbir şeyi bilmeyen insanlarla da dolu, hadi göster 1 tane oksidasyon sorunlu hx bekliyorum.

İngilizcen var mı @vada okuyabilecek misin ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsmi yapıkredi word reklamından fırlama birinle tartışmaya girmenizi önermem hocam. Boşa vakit harcarsınız.
Katılıyorum kanıtımı bıraktım kaçıcam şimdi hocam. Kimin haklı olduğuna jürimiz olan halk karar versin 😂

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,846
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate