Neler Yeni

Bu laptoplardan hangisi alınır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ
Sitede RAM'in detayları yazmıyor, aldığınız zaman müşteri hizmetleri ile iletişime geçip RAM'in detaylarını öğrenip doğru RAM'i alabilirsiniz.
3200Mhz almanız lazım ama laptopda hangi marka RAM'in takılı olduğu ve CL değeri önemli.
Teşekkürler lenovo alacağım büyük ihtimalle peki gamegarajdan alıyım mı sorun yaşar mıyım

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Lenovo daha bilindik marka olduğu için tercih ederdim

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Bu laptobu 2x8 ram yapınca 7.950 TL oluyor

Bu laptopda özelleştirme olmuyor 8 gb ram oluyor sonrada ekleyemem büyük ihtimalle 7,877 TL oluyor

Bu laptopda ise tek kanal 16 gb ram ve 512 gb m2 ssd yapınca 7,754TL oluyor ve ekran kartı 1650 oluyor mecbur

Alacağım laptobu satan yerin güvenilir ve garantisi sağlam olmalı önerilerinizi bekiyorum oyun,dizi ve video izlemek için kullanılacak PUBG PUBG mobile oynatsa yeter
Kanka monsterın teknik servisinden hiç memnun değilim ama performans olarak güzel laptop ben de A7 v12.1 kullanıyorum teknik servise gönderdim temizletmek için bilgisayarın afedersin ama içine edip göndermişler. Birdaha geri gönderdim 12. Gündeyim şuan hiçbir ses soluk yok berbaer bir müşteri hizmetleri var laptopa gelirsek teknik servise gönderene kadar mükemmeldi.. A5 lerde genelde hoparlör ve mikrofon sorunları çok baş gösteriyordu ama yine de sen bilirsin...

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ
Kanka monsterın teknik servisinden hiç memnun değilim ama performans olarak güzel laptop ben de A7 v12.1 kullanıyorum teknik servise gönderdim temizletmek için bilgisayarın afedersin ama içine edip göndermişler. Birdaha geri gönderdim 12. Gündeyim şuan hiçbir ses soluk yok berbaer bir müşteri hizmetleri var laptopa gelirsek teknik servise gönderene kadar mükemmeldi.. A5 lerde genelde hoparlör ve mikrofon sorunları çok baş gösteriyordu ama yine de sen bilirsin...
lenovo iyi gibi şöyle her şeyiyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,065
Üyeler
162,605
Son üye
NoMythx
Top Bottom