Neler Yeni

Bu laptopu almayı düşünüyorum sizce nasıl 23k

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Halil Yaşar

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yankı Özkan
Merhaba yks günlük kullanım ve oyun için laptop arıyodum sogutma benim için önemli bu laptopu buldum önerileriniz ve görüşleriniz neler satıcı falan nasıl her türlü fikre açıgım bütçem 25k civarı

Alınır güzeldir ayrıca buna göz atın öneririm 1 aydır aktif kullanıyorum ram ve ssd takviyesi ile

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Halil Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır güzeldir ayrıca buna göz atın öneririm 1 aydır aktif kullanıyorum ram ve ssd takviyesi ile
Şarj da iken oyun oynarken pil düşüyomuş diye sorunu var dediler o yüzden tuf lara baktım

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yankı Özkan
Şarj da iken oyun oynarken pil düşüyomuş diye sorunu var dediler o yüzden tuf lara baktım
Hocam ben de tereddüt ettim ama oynarken pilin düşmesi hiç sorun değil bence almamak için bi sebep olamaz yani kullandıktan sonra anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçen yazmıştınız hatta dmden şimdi hatırladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Halil Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben de tereddüt ettim ama oynarken pilin düşmesi hiç sorun değil bence almamak için bi sebep olamaz yani kullandıktan sonra anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçen yazmıştınız hatta dmden şimdi hatırladım
asus tufun bataryası ve ekranı daha iyi dediler bide

xRoxai

80+
Asus tuf a15 fa507nu kullanıyorum baya memnunum

xRoxai

80+

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
arkadaşın attığı lenovo loq daha iyidir hocam

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Asus Tuf serisi diğer markalara göre tercihim özellikle lenovo gibi markalarda bana göre her ne kadar ufak tefek donanım eksileri olabilir ama kullanıcıya hitap edebilmeli . Demek istediğimi satın alınca sorunsuz kullanınca anlayacaksın laptop fiyatlarında düşmemi var bana mı öyle geldi bilemedim 23.000 güzel fiyat galiba oda ekran kartının watt ile ilgili durumuyla ilgili olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Halil Yaşar
Asus Tuf serisi diğer markalara göre tercihim özellikle lenovo gibi markalarda bana göre her ne kadar ufak tefek donanım eksileri olabilir ama kullanıcıya hitap edebilmeli . Demek istediğimi satın alınca sorunsuz kullanınca anlayacaksın laptop fiyatlarında düşmemi var bana mı öyle geldi bilemedim 23.000 güzel fiyat galiba oda ekran kartının watt ile ilgili durumuyla ilgili olabilir.
alıyorum ozaman

Top Bottom