Neler Yeni

Yardım Bu laptopun ekran paneli IPS mi TN mi? Acer A715-72G görseller mevcuttur.

Paneli ne?

• Oy kullanan toplam üye
    6
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Agathe Shor
Bütçe
7500
Sahibinden.com'da bir tane laptop buldum ama laptopun ekranının TN mi IPS mi olduğunu anlamadım. Laptopun sahibi de laptoptan hiç anlayan birine benzemiyor. İnternetten bu laptopun modelini arattığımda hem IPS hem de TN versiyonlarının olduğunu gördüm.

Ekler

• Screenshot_20240125-155030_Chrome.jpg
    Screenshot_20240125-155030_Chrome.jpg
    772.7 KB · Hit: 65
  • Screenshot_20240125-155044_Chrome.jpg
    Screenshot_20240125-155044_Chrome.jpg
    900.2 KB · Hit: 65
  • Screenshot_20240125-155053_Chrome.jpg
    Screenshot_20240125-155053_Chrome.jpg
    1.2 MB · Hit: 61

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,516
İsim
Mehmet Aslan
Sahibinden.com'da bir tane laptop buldum ama laptopun ekranının TN mi IPS mi olduğunu anlamadım. Laptopun sahibi de laptoptan hiç anlayan birine benzemiyor. İnternetten bu laptopun modelini arattığımda hem IPS hem de TN versiyonlarının olduğunu gördüm.
tam model kodunu öğrenmeye çalışın öyle bir durum varsa.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ekrana yan açılardan bakınca renkler değişip görüntü garipleşiyorsa TN dir.

Bu resimlerden anlayamam ama cihaza bakan biri rahatça anlayabilir.

şahin doğan

80+ Platinum
IPS galiba. Görüş açısına göre renkler ve parlaklık değişmiyorsa IPS dir.

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Umut Karakuş
CMD'yi yönetici çalıştırın "wmic baseboard get product" kodunu yazmasını söyleyin oradan tam modelini öğrenirsiniz ve oradan bulursunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CMD'yi yönetici çalıştırın "wmic baseboard get product" kodunu yazmasını söyleyin oradan tam modelini öğrenirsiniz ve oradan bulursunuz.
hatta "wmic bios get serialnumber" bunu yazdırın bazı markalarda anakartlar aynı olabiliyor o yüzden seri numarası kesin sonucu verir diye tahmin ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Agathe Shor
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam model kodunu öğrenmeye çalışın öyle bir durum varsa.
A
Laptopun sahibi bilgisayardan hiç anlamıyor diyorum. Tam model kodunu internette arattığımda bile TN ve IPS versiyonları çıkabiliyor.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
kendi pcmde bi deniyim dedim gelen sonuca bak

CASPER NIRVANA NOTEBOOK

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Umut Karakuş
A

Laptopun sahibi bilgisayardan hiç anlamıyor diyorum. Tam model kodunu internette arattığımda bile TN ve IPS versiyonları çıkabiliyor.
anladım dediğinizi ama son attığım şeyi yazmasını söyleyin direkt cihazın kendisine götürecek

kendi pcmde bi deniyim dedim gelen sonuca bak

CASPER NIRVANA NOTEBOOK
"wmic bios get serialnumber" şunu deneyin

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Umut Karakuş
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Agathe Shor
anladım dediğinizi ama son attığım şeyi yazmasını söyleyin direkt cihazın kendisine götürecek

"wmic bios get serialnumber" şunu deneyin
Adama komut yazdıramıyorum, adam bilgisayar özürlüsü. Bir de gıcık gıcık konuşuyor. Bu fiyata da daha iyi laptop bulamadım.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
cihazın kutusu kullanma kılavuzu vs bişeyi duruyo muymuş

Top Bottom