Neler Yeni

Bu M2 SSD'lerden hangisini almalıyım?

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Enes kaplan
Kampanya ile yarı yarıya geliyor, sadece bu site uzerinden alabiliyorum.

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Erdem
Hepside dramsiz o yüzden çok farketmiyor okuma yazma hızı yüksek olanı alabilirsin.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Enes kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Erdem
Windows için kullanacaksan bir miktar performans farkı olabilir. Okuma yazma işlemlerinde hızı daha düşük oluyor.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Enes kaplan

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,811
İsim
Emre siyah
parolapara kampanyası ile alıcaksan al geç normalde çok tercih edilcek modeller değiller.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Enes kaplan

hamzaersoy

80+ Bronze
Hepside dramsiz o yüzden çok farketmiyor okuma yazma hızı yüksek olanı alabilirsin.
hocam dramli olanlar fiyatının farkına göre değiyor mu cidden? ben dramli ile dramsiz ssdyi gündelik kullanımda ayırt edemem niye dram diye diretiyor insanlar

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Erdem
hocam dramli olanlar fiyatının farkına göre değiyor mu cidden? ben dramli ile dramsiz ssdyi gündelik kullanımda ayırt edemem niye dram diye diretiyor insanlar
Evet günlük kullanımda ayırt etmek zor gibi geliyor. Bana kalırsa kullanılacak ana ssd dramli olmalıdır. Depolama/oyun gibi kullanılacak ssd dramsiz olabilir. Windows ortamında bir işlem yaparken, bir kopyalama olabilir veri yazma olabilir buralarda bu ssd nin dramli olması öne çıkıyor. Dramsiz modellere göre hız farkı fazla oluyor. Steam den oyun indiriyorsun 1000mb ile mesela diske yazarkenki hız bile fark eder. Uzun vadede dramsiz modelin okuma yazma hız oranları düşer. Ortalama 1 TB dramsiz ssd mesela 2k fiyatlardan başlıyorsa, dramli modelde 3k dan başlıyor. aradaki farkı vermeye bence değer diye düşünüyorum. Herkesin fikri ayrı olabilir tabi.

Top Bottom