Fordon Greeman
80+ Bronze
Arkadaşlar o kadar çok önerdiler ki bu klavyeyi, ben de bildikleri vardır insanların deyip aldım. O sıralar daha bu sorunların varlığı pek bilinmiyordu bu klavyede. AOC kaliteli markadır iyidir deyip aldık.
Klavyenin ismi AOC GK500 Outemu Red Switch Mekanik Klavye. 450TL gibi fiyata alınıyor genelde. Klavye ilk başta çok güzel çalışıyor ve hissiyatı vs. de çok hoş. Ancak kullanan neredeyse çoğu kişide belli bir süre sonra bu klavyede basmama ve basıldığı halde algılamama sorunları yaşanıyor. Bende de bir tuş arada algılamamaya başlamıştı. Şu anda garantide. Çoğu kişide bu sorunlar var.
Almayı düşünenler varsa kararlarını tekrar gözden geçirebilirler. Konuyu beğenerek daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
Klavyenin ismi AOC GK500 Outemu Red Switch Mekanik Klavye. 450TL gibi fiyata alınıyor genelde. Klavye ilk başta çok güzel çalışıyor ve hissiyatı vs. de çok hoş. Ancak kullanan neredeyse çoğu kişide belli bir süre sonra bu klavyede basmama ve basıldığı halde algılamama sorunları yaşanıyor. Bende de bir tuş arada algılamamaya başlamıştı. Şu anda garantide. Çoğu kişide bu sorunlar var.
Almayı düşünenler varsa kararlarını tekrar gözden geçirebilirler. Konuyu beğenerek daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
aoc gk500 W tuşu basmama sorunu
yakın zamanda aoc gk 500 outemu red switch klavye aldım ve w tuşu basmıyor oyun oynarken çok rahatsız ediyor. Birçok video izledim bütün tuşları çıkarıp süpürdüm,switch in içini süpürdüm ,klavyenin usb sini başka girişe takmayı denedim ama olmadı garanti dışında önerileriniz var mı?Garantı dışı...
forum.donanimarsivi.com
AOC GK500 "D" ve "E" tuşu arada basmıyor
AOC GK500 Outemu Red Switch RGB Gaming Keyboard klavyem var. Arada D ve E tuşu basmıyor oyun oynarken, neden olabilir? Kullanan var mı?
www.technopat.net
AOC GK500 "alt" tuşu bazen basıyor bazen basmıyor
1, 5 ay önce aldığım AOC GK500 klavyemde bugün sadece "alt" tuşunda bir sorun çıktı. Keycap'i çıkarıp üfleyince sorun ortadan kalkıyor. Ama Keycap'i taktıktan birkaç dakika sonra yine aynı basmama sorunu oluyor. Ne yapmam gerek?
www.technopat.net
İnceleme - (DÜZENLENDİ)AOC GK500 MEKANİK KLAVYE İNCELEME
Klavyenin incelemesine başlayalım. Türkiye'de doğru düzgün bir bilgi veya inceleme yok bence. İlk olarak kutusundan çıkanlar: Bilek desteği çıkıyor magnetli. İster takıyoruz ister çıkarıyoruz. Malzeme kalitesi eh. Magnetli olması güzel olmuş. Klavyemizin malzeme kalitesi çok güzel...
forum.donanimarsivi.com
Son düzenleme: