Neler Yeni

Bu monitör alınır mı DELL

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Bütçe
8000
Son düzenleme:

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nano ips diye bir şey yok kardeş onlar marketing terimleri.
dün dell in bi monitörünü gördüm nano ips diyordu biraz araştırdım daha canlı ve doğru renk gösterdiği yazıyordu markaların kıçından uydurduğu bir şey mi bu şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nano ips diye bir şey yok kardeş onlar marketing terimleri.
bu güzel gibi ne diyon ayan kardeş

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
dün dell in bi monitörünü gördüm nano ips diyordu biraz araştırdım daha canlı ve doğru renk gösterdiği yazıyordu markaların kıçından uydurduğu bir şey mi bu şimdi

bu güzel gibi ne diyon ayan kardeş
bütçe 10k ya çıkarırsan ms değerleri fiyatına göre en iyi 2k monitör bence şuan bu ürün

bütçe 10k ya çıkarırsan ms değerleri fiyatına göre en iyi 2k monitör bence şuan bu ürün
daha ucuzda varmış

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can

daha ucuzda varmış
bende o msi monitörü alsam mı diye çok düşündüm, lg ile arasında çok kaldım, daha iyi bir şey gelir mi ki o fiyatlara? MSI almaya kalksam kuponlarımla felan 7.6 gibi bir fiyata alabileceğim

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
bende o msi monitörü alsam mı diye çok düşündüm, lg ile arasında çok kaldım, daha iyi bir şey gelir mi ki o fiyatlara? MSI almaya kalksam kuponlarımla felan 7.6 gibi bir fiyata alabileceğim
alabiliyorsan al benimde şuan almak istediğim monitör bu baya araştırma yaptım belki gözümden kaçan daha iyi bir model vardır ama baktıgım 50 küsür monitör arasında en iyi değerlere sahip olan buydu

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
alabiliyorsan al benimde şuan almak istediğim monitör bu baya araştırma yaptım belki gözümden kaçan daha iyi bir model vardır ama baktıgım 50 küsür monitör arasında en iyi değerlere sahip olan buydu
Kasım zamanı daha güzel şeyler gelir mi diye düşündüm de bilemiyorum da burası Türkiye :D Almadığın her saniye için pişman olabiliyorsun.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Kasım zamanı daha güzel şeyler gelir mi diye düşündüm de bilemiyorum da burası Türkiye :D Almadığın her saniye için pişman olabiliyorsun.
aynen öyle epeydir almak istiyorum epeydir fiyatı artıyor para denk gelmedi bir türlü 😅

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nerden alıyon reis ne kuponu belki bana da vardır

Top Bottom