- Bütçe
- 13000
Bu monitörün fiyatı artmayacaksa bu da listenin içinde kasımda black friday zamanı alım yapmayı düşünüyorum
www.epey.com
Asıl istediğim olan bu
Buda diğer bir alternatif 10-13K arası bir bütçem var 8k ya 2k Qhd monitör alırsam anakart ve ram de alabiliyorum sizce hangisini almak mantıklı
![www.epey.com](https://resim.epey.com/936413/k_rampage-glacier-gl27r180q-1.jpg)
Rampage Glacier GL27R180Q Monitör
Rampage Glacier GL27R180Q Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Buda diğer bir alternatif 10-13K arası bir bütçem var 8k ya 2k Qhd monitör alırsam anakart ve ram de alabiliyorum sizce hangisini almak mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunlar dışında önerileriniz varsa onları da alabilirimBu monitörün fiyatı artmayacaksa bu da listenin içinde kasımda black friday zamanı alım yapmayı düşünüyorum
Asıl istediğim olan bu![]()
Rampage Glacier GL27R180Q Monitör
Rampage Glacier GL27R180Q Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Son düzenleme: