Hocam düzelttim.2.linki açamadım ama 1.linkte ki monitöre göre bu daha iyi her türlü
MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör
Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize ederwww.gaming.gen.tr
Bunu dp ile kullansam g-sync açabilirim değil mi hocam?Hem 170hz hemde 1 MS gtg olması çok büyük avantaj
2. olan model daha iyi hocam hem tepkime süresi olarak hem yenileme hızı olarak alacaksanız 2'yi alın derim
Hocam dediğim monitöre sahibim hemen bakıyorum, ama Adaptive sync var eminimBunu dp ile kullansam g-sync açabilirim değil mi hocam?
Display port ile mi bağlı hocam? Yoksa hdmı mı?Hocam dediğim monitöre sahibim hemen bakıyorum, ama Adaptive sync var eminim
Arada öyle aman aman özellik farkı yok, 2.linkteki hem V ayak2. olan model daha iyi hocam hem tepkime süresi olarak hem yenileme hızı olarak alacaksanız 2'yi alın derim
Hem DP var hemde HDMİ, ben DP kullanıyorumDisplay port ile mi bağlı hocam? Yoksa hdmı mı?
Şöyle bir şey yokmu hocam:Arada öyle aman aman özellik farkı yok, 2.linkteki hem V ayak
Hem DP var hemde HDMİ, ben DP kullanıyorum
Bende amd ekran kartı var, monitörün ayarlar kısmından baktım G-Sync diye bir şey yok hocamŞöyle bir şey yokmu hocam:
Hocam G-Sync muhabbetini youtube dan bakın, destekliyor mu bilmiyorum.Bende amd ekran kartı var, monitörün ayarlar kısmından baktım G-Sync diye bir şey yok hocam
Sizde nvidia denetim masası olamadığı için attığım fotoğraftaki ayarlar çıkmıyor hocam. Bence.Bende amd ekran kartı var, monitörün ayarlar kısmından baktım G-Sync diye bir şey yok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi: