Neler Yeni

Bu monitörü dahil RTX 4060 ti olan sistem alınır mı

demerasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
batuhan tutuş
monitörü dahil bir sistem bana güzel geldi ama monitör kalitesinden emin olamadım sizce bu sistem alınır mı ve monitör kaliteli mi

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,143
İsim
Emre siyah
monitor kötüdür muhtemelen bloody ekipmanlarından hiç söz etmiyorum 40 civarna 4070 superli sistem beklenebilir

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Rüveyda Akın
Çok pahalı bu ne kendin toplasan daha uyguna gelir

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
monitörü dahil bir sistem bana güzel geldi ama monitör kalitesinden emin olamadım sizce bu sistem alınır mı ve monitör kaliteli mi

Malesef pek fiyatını hak eden bir sistem değil. Sana önerim bu sistem olur şuanlık bu sistem olur. 7500f ve Rx7700Xt ya da Rx7800Xt'li sistemler de var fakat Amd ekran kartı istemeyeceğinizi tahmin ettim. Bu sistemden daha iyisi önümüzde ki günler de gelebilir fakat tabi ki bunu garantisini vermek bana düşmez.

Monitör önerilerim;

Philips ve MSI modelleri için gene önümüzde ki günleri bekleyip daha uygun fiyattan almayı düşünebilirsin, Aralık ayı bitmeden. Lenovo modelinin ise düşük kalite kontrol sıkıntısı varmış. Yani ölü pikselli gelebiliyormuş. Onda da iade/değişim yaparak düzgün olanını bulabilirsin, uğraşmak istersen. Diğer ekipmanlar içinse şuanlık bilgi veremeyeceğim. Tam bütçeni bilmediğimden ve bilgi eksikliğim olduğundan.

Top Bottom