Neler Yeni

Bu mouse kullanışlı mıdır ?

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Kadir Efe Ulusoy

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12000 dpi olarak kullanacaksan al derim brom
Dpi fare hızı değil mi ben muhtemelen çok hakim değilim ama en düşünün bi üst kademesi 8000 dpi sanırım onda kullanacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

4800 pardon

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Dpi fare hızı değil mi ben muhtemelen çok hakim değilim ama en düşünün bi üst kademesi 8000 dpi sanırım onda kullanacağım

4800 pardon
dpi fare hızı oluyor dpi arttıkça fare hızı artar bana 8000 çok fazla gelir hocam helal olsun ben 600de kullanıyorum

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

4800 pardon
dpi fazla olması iyi bir şey değil hocam 3000de kontrol edemiyorum sırf dpi için alacaksanız almayın

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dpi fazla olması iyi bir şey değil hocam 3000de kontrol edemiyorum sırf dpi için alacaksanız almayın
dpi fare hızı oluyor dpi arttıkça fare hızı artar bana 8000 çok fazla gelir hocam helal olsun ben 600de kullanıyorum
Arkadaşlar dpi hızları neye eş değer bilmiyorum yanlış anlamayın bana 8000 çok yavaşın bi üstü gibi geliyordu eğer 600 dpi falan varsa ben 800 falan kullanıyorum o zaman

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Fiyat çok uygun 12000 dpi alınır mı diye düşünmedim değil
Bunu Al Daha İyi Bence .

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Arkadaşlar dpi hızları neye eş değer bilmiyorum yanlış anlamayın bana 8000 çok yavaşın bi üstü gibi geliyordu eğer 600 dpi falan varsa ben 800 falan kullanıyorum o zaman
dostum o çıkacağı maksimum değerdir senşn kullandığın 400-2400 arasıdır çoğu herkes öyle kullanıyor

o dpi ayarlanıyor dostum orada yazan değerde çalışmıyor tek 800 dpi mouse da yok orada yazan değer max çıktığı değer 8000 dpi biyere git kullan anlarsın

deathadder v2 kullanıyorum 20bin yazıyor diye o dpida çalışmıyor üstündeki tuş ayarlıyor dpi seviyesini

Beratt19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Berat YARAR
Arkadaşlar yanlış bir algı var toplumda. Bildiğim kadarıyla bahsedeceğim. Yanlış anlamayın lütfen. Şimdi bizim için mouse de önemli olan 2 etken olmalı. Sensör ve ergonomi. Gerisi biraz da faso fiso oluyor. Ergonomisi kişiden kişiye değişir elin boyutuna göre vs. Sensörleri de araştırmanız gerekiyor hangisi iyi hangisi kötü diye. Ama genel olarak bit mouse da dpı yüksek seviyeleree çıkıyorsa bu sensörü iyi diye. Sen 400-600-800 de kullanabilirsin ama sensörü kötü olur. Hızlanması kötü olur. Benim burda yazarak anlatmam çok sınırlı olabilir. YouTube'dan kısa bir video izlerseniz. Kısa sürede bilgi sahibi olabilirsiniz. Şimdiden seçtiğiniz mouse hayırlı olsun.

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ferhat Bilgi
Arkadaşlar yanlış bir algı var toplumda. Bildiğim kadarıyla bahsedeceğim. Yanlış anlamayın lütfen. Şimdi bizim için mouse de önemli olan 2 etken olmalı. Sensör ve ergonomi. Gerisi biraz da faso fiso oluyor. Ergonomisi kişiden kişiye değişir elin boyutuna göre vs. Sensörleri de araştırmanız gerekiyor hangisi iyi hangisi kötü diye. Ama genel olarak bit mouse da dpı yüksek seviyeleree çıkıyorsa bu sensörü iyi diye. Sen 400-600-800 de kullanabilirsin ama sensörü kötü olur. Hızlanması kötü olur. Benim burda yazarak anlatmam çok sınırlı olabilir. YouTube'dan kısa bir video izlerseniz. Kısa sürede bilgi sahibi olabilirsiniz. Şimdiden seçtiğiniz mouse hayırlı olsun.
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,006
Üyeler
160,924
Son üye
ErwinFranz
Top Bottom