bu mouseları kullanan varmı kararsızım

Reaksiyon skoru
16
steelseries rival 3 ile ss prime arasında kaldım iki mouseden birini kullanan varmı . memnunmusunuz arasında kalmamın sebebi rival 3 ü çocukluktan beri istiyorum ama ss prime da hem daha ucuz dpi daha iyi ama ondada çift tıklama sorunu varmış size sormak istedim hangisi

Rival 3 1 yıllık kullanım tecrübem var bence gayet süper bir mouse olduğunu söyleyebilirim.Ama bir alternatif soracak olursan bence sensei ten de gayet güzel.Elim normale göre baya büyük olmasına rağmen rival 3 pençe tutuşta baya iyi.

steelseries rival 3 ile ss prime arasında kaldım iki mouseden birini kullanan varmı . memnunmusunuz arasında kalmamın sebebi rival 3 ü çocukluktan beri istiyorum ama ss prime da hem daha ucuz dpi daha iyi ama ondada çift tıklama sorunu varmış size sormak istedim hangisi
Bütçeniz nedir?

ss prime al gec

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,968
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri