Bu mouseun olayı nedir acaba ?

Peki sizce mousenin pahalı omlsaı tek dpı seviyesinin yüksek olmasına mı bağlı?
mouse sensörleri çok kaliteli olduğundan fiyatı çok yüksek logitech üst seviye mouse ları ile kapışıcak seviyededir kendisi 1 hafta falan kullanmıştım pubg turnuvalarında profesyonel oyuncu olmuyacaksanız biraz pahalı gelir kendisi normal bir kullanıcı için

Dostum ülkemizde çok bilinmeyen bir marka ama globalde bilinen bir marka, Glorious, Zowie gibi bir markadır kendisi.

DPI'a bakacaksan işimiz var.
En üst seviye sensör var bunda.
Yok dpi tek bakmam zaten ama yani örnek vereyim tr de kim bunu alır onu merak etim bana göre kendi fikrim mouseun tasarımı rahat değil gibi duruyor ama diğer özellikleri güzel tasarımı biraz daha değişse alırdım

Yok dpi tek bakmam zaten ama yani örnek vereyim tr de kim bunu alır onu merak etim bana göre kendi fikrim mouseun tasarımı rahat değil gibi duruyor ama diğer özellikleri güzel tasarımı biraz daha değişse alırdım
Bence tasarımı gayet güzel ele oturma açısından, claw gripe uygun duruyor tam bana göre :D.

Bence tasarımı gayet güzel ele oturma açısından, claw gripe uygun duruyor tam bana göre :D.
Bende claw grip şeklinde tutuyorum ama bana yanları rahatsız eder gibi duruyor ama kişinin eliyi yani o da var 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,146
Üyeler
187,784
Son üye
whly
Geri