Ekran kartı 2k için daha makbul olur. 1080p de darboğaz yapmaz ama 2k önerilir ekran kartı için.. bütçe varsa 2k monitor al derimBu sistemde uyumsuzluk sorunu vs. oluşur mu veya başka ne takabilirim yardımcı olursanız sevinirimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ekran kartının uzunluk ölçülerine bakmayı unutma. Birde ben burada anakart göremedim. Kasa ile ekran kartının boy uzunluklarına dikkat etBu sistemde uyumsuzluk sorunu vs. oluşur mu veya başka ne takabilirim yardımcı olursanız sevinirimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aynen l arkadaşım. Suan o fiyata rtx 3070 , 3080 varO anakart fiyatına B550-A Pro vardı.
O PSU C4 diye adlandırdığımız PSUlardan bir tık daha iyi,
(Monitör gelince beni bilgilendirir misin? Bende almayı düşünüyorum.)
2070 Super fiyatına 3070 var.
anakart en altta asus tuf b450-pro GamingEkran kartının uzunluk ölçülerine bakmayı unutma. Birde ben burada anakart göremedim. Kasa ile ekran kartının boy uzunluklarına dikkat et
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen l arkadaşım. Suan o fiyata rtx 3070 , 3080 var
Fiyatlar niye böyle la? Ayrıca cidden o sisteme SHP 650W mı? Şaşırtıcı.Bu sistemde uyumsuzluk sorunu vs. oluşur mu veya başka ne takabilirim yardımcı olursanız sevinirimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bilgilendiririm tabii kiO anakart fiyatına B550-A Pro vardı.
O PSU C4 diye adlandırdığımız PSUlardan bir tık daha iyi,
(Monitör gelince beni bilgilendirir misin? Bende almayı düşünüyorum.)
2070 Super fiyatına 3070 var.
Tamam gördüm hocam. B550 alabilirseniz daha iyi olur. Ama b450 de iyianakart en altta asus tuf b450-pro Gaming
az mı ayrıca fiyatlara fazla bakımından mı söyledinFiyatlar niye böyle la? Ayrıca cidden o sisteme SHP 650W mı? Şaşırtıcı.
Psu konusunda size katılıyorum. Sıkıntı olabilirFiyatlar niye böyle la? Ayrıca cidden o sisteme SHP 650W mı? Şaşırtıcı.
Fiyatlar pahalı. SHP650W düşük. Kaliteli markanın kötü PSU su o. @NeverMindaz mı ayrıca fiyatlara fazla bakımından mı söyledin