Neler Yeni

Bu pcyi almayı düşünüyorum işlemci soğutma hakkında kafamda soru işaretleri var

eminhann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eminhan Eren
Bütçe
27000

Sistem budur arkadaşlar bütçem max 27k
sistemin çoğu oyunları max ayarlarda oynatabileceğini düşünüyorum tek sıkıntı işlemci 7500f için stok soğutucu bu sistemde yeter mi yetmez ise şu soğutucuyu almayı makul gördüm

bu soğutucu 7500f için yeterli olur mu ayrıca 27 k ya daha iyi performans verebilcecek sistem var mıdır fikirlerinizi bekliyorum

setxkbmap

80+
7900X3D 'yi 95 derece amd stok soğutucusuyla kullanıyom 2 yıldır hala benchmark aynı değerlerde, gram fps düşmedi :D

alacağın en dandik işlemci soğutucu bile işini görür, bu cpu cooler piyasasında satış olsun diye saçma sapan bir algı var yok bozulur işlemci zart zurt hiçbir sorun olmaz eski zamanlar gibi değil artık işlemci sıcaklık sorun oldu mu kapatıyor zaten bilgisayarı direk

eminhann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eminhan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7900X3D 'yi 95 derece amd stok soğutucusuyla kullanıyom 2 yıldır hala benchmark aynı değerlerde, gram fps düşmedi :D

alacağın en dandik işlemci soğutucu bile işini görür, bu cpu cooler piyasasında satış olsun diye saçma sapan bir algı var yok bozulur işlemci zart zurt hiçbir sorun olmaz eski zamanlar gibi değil artık işlemci sıcaklık sorun oldu mu kapatıyor zaten bilgisayarı direk
Eyvallah dostum peki pc hakkında ne düşünüyosun bu fiyata daha iyisi bulunur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,091
Üyeler
163,431
Son üye
bertanxxx
Top Bottom