Neler Yeni

Bu ram anakartıma uyarmı

Sunqqs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
Herkese iyi günler bilgi sahibi biri yardım edebilir mi.

Yakın zamanda sistemimdeki RAM'im bozuldu. 500TL bütçem var bilgisayarımda çok şey yapmam. Mini 2D oyunlar oynuyorum. Ekstra şeyler yapmıyorum. Evde de canım sıkılıyor. Bilgisayarsız vakit geçmiyor, anakartım Gigabyte H55M S2V DDR3, bu RAM anakartıma uyar mı? Linkteki ürünü vatan mı satıyor yoksa Vatan'ın içindeki bir küçük mağaza mı ürün ikinci el mi sıfır mı anlayamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler.

Hasan344

80+ Gold
Uyar büyük ohtimal ama sakın buradan alma çok pahalı.

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
C Ş
Kingston 4GB 1600MHz RAM'den iki tane alabilirsin.
Saat 18.00'de tık hızında kupon oluyor ordan 100 üstü 25TL kupon da seçip kullan ve ayrı ayrı iki tane al böylece 50TL indirim olur toplam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren Kaya
Herkese iyi günler bilgi sahibi biri yardım edebilir mi.

Yakın zamanda sistemimdeki RAM'im bozuldu. 500TL bütçem var bilgisayarımda çok şey yapmam. Mini 2D oyunlar oynuyorum. Ekstra şeyler yapmıyorum. Evde de canım sıkılıyor. Bilgisayarsız vakit geçmiyor, anakartım Gigabyte H55M S2V DDR3, bu RAM anakartıma uyar mı? Linkteki ürünü vatan mı satıyor yoksa Vatan'ın içindeki bir küçük mağaza mı ürün ikinci el mi sıfır mı anlayamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler.

büyük ihtimalle uyar, vatan alışveriş sitesinde sadece vatan satış yapıyor ancak bu fiyat çok pahalı bu ram için eğer senin için satın aldığın yerin önemi yoksa bunları önerebilirim,

Sunqqs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba verdiğiniz n11 linkindeki kingstone ram replika olabilir mi bence piyasa altı gibide ben o yüzden vatandan almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uyar büyük ohtimal ama sakın buradan alma çok pahalı.
fikrin için teşekkür ederim , diğer sitelerdeki satıcılar ikinci el aliexpresden alıp replika ram gönderiyorlarmış gibi sanki

Son düzenleme:

Hasan344

80+ Gold
merhaba verdiğiniz n11 linkindeki kingstone ram replika olabilir mi bence piyasa altı gibide ben o yüzden vatandan almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

fikrin için teşekkür ederim , diğer sitelerdeki satıcılar ikinci el aliexpresden alıp replika ram gönderiyorlarmış gibi sanki
2. Elden al bence. DDR3 ramler sıfır olarak çok pahalı oluyor. Oturdugun yer taraflarında bulabilirsen alabilirsin. Yoksa param güvende ile de alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,269
Üyeler
163,807
Son üye
UmutGokmen
Top Bottom