mami25022016
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Gaming Ram (MD16GK2D4320016XRGB) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
bu ramler haricinde başka ramler var mı yalnızca bunları mı takıyorsun
Eveteskiden başka ram mi vardı
Mhz olarakmieski ram ayarlarında kalmış olabilir mi
3000 mhz di sadece oyunda gidiyorolabilir eski ram kaç mhz di belki format düzelte bilir ama pc oyun dışında kapanıyomu
formata gerek yokolabilir eski ram kaç mhz di belki format düzelte bilir ama pc oyun dışında kapanıyomu
bios pilini çıkart 5-10 dakika bekle sonra tekrar tak sonra biosa gir ayarla ve çık gene sorun olursa yazarsın burayaBu ramleri takınca PC lolu kapatıyor mavi ekran veriyor ram 3200 mhz 3200 e çekemiyorum bile 4400 mhz kadar destekliyor anakartım lütfen yardım @Abdullah Hacıgül abi lütfen yardım eder misin
Deniyorum şuan bir şey soricagik 4 ram spotu var hangilerini takıyorduk beynim durduformata gerek yok
bios pilini çıkart 5-10 dakika bekle sonra tekrar tak sonra biosa gir ayarla ve çık gene sorun olursa yazarsın buraya
1-3 ya da 2-4Deniyorum şuan bir şey soricagik 4 ram spotu var hangilerini takıyorduk beynim durdu
anakartın ne ? genelde 2 ve 4. slot oluyor.Deniyorum şuan bir şey soricagik 4 ram spotu var hangilerini takıyorduk beynim durdu
ASUS PRIME B450M-A/CSM 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakartanakartın ne ? genelde 2 ve 4. slot oluyor