Neler Yeni

Bu resmin tarihi nedir? Bu formayı nereden bula bilirim?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
Forma acayip hoşuma gitti almak istiyorum ismi veya linki varmıdır hem bu fotoğrafın tarihçesini öğrenmek isterim yer zaman ona göre formayı belki bula bilirim resmi bırakıyorum

Ekler

• Screenshot_2023-05-23-20-33-46-153_com.android.chrome.png
    Screenshot_2023-05-23-20-33-46-153_com.android.chrome.png
    2.9 MB · Hit: 94

Excaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Lütfi
google images e yapıştırıp aratsan birşeyler bulursun bence

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,509
İsim
Oğuz
Eski ama çok güzelmiş, kazak olarak giyerdim bulsam.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
patchla üretilirde buna benzer kazak olması lazım. çok hoş duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_20230523-210929.png

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Forma acayip hoşuma gitti almak istiyorum ismi veya linki varmıdır hem bu fotoğrafın tarihçesini öğrenmek isterim yer zaman ona göre formayı belki bula bilirim resmi bırakıyorum
Bunu bilmeyen kendisine Messi'ci demesin. 2006 Messi'si bu nerde görsem tanırım. Bu yüzden bulması kolay oldu.

Fotoğraf 4 Haziran 2006 tarihli. 10 Haziran akşamı oynanacak olan Fil Dişi Sahili maçından hemen önce yapılan ropörtaja ait.

Üstündeki forma değil. Antrenmanlarda giydikleri kazaklar. Bulunması zor ama imitasyonları sağda solda bulunuyor. Claro Arjantin'e sponsor olduktan sonra sade Coca Cola formaları neredeyse hiç kalmadı piyasada. Bir tek reebook menşeililer var. Onlarda çok eski zaten.

Size bi güzellik yaptım. Bu güne ait birçok fotoğrafın bulunduğu arşivi paylaşıyorum.

Direkt tarihi veya maçı yazınca çıkıyor zaten her şey. Fotoğraf aramalarda bulamamanızın en büyük sebebi, internette çok fazla "GOAT" fotoğrafı olmasıdır.

Fotoğraf yeri de HERZOGENAURACH, ALMANYA olarak geçiyor.

Son düzenleme:

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu bilmeyen kendisine Messi'ci demesin. 2006 Messi'si bu nerde görsem tanırım. Bu yüzden bulması kolay oldu.

Fotoğraf 4 Haziran 2006 tarihli. 10 Haziran akşamı oynanacak olan Fil Dişi Sahili maçından hemen önce yapılan ropörtaja ait.

Üstündeki forma değil. Antrenmanlarda giydikleri kazaklar. Bulunması zor ama imitasyonları sağda solda bulunuyor. Claro Arjantin'e sponsor olduktan sonra sade Coca Cola formaları neredeyse hiç kalmadı piyasada. Bir tek reebook menşeililer var. Onlarda çok eski zaten.

Size bi güzellik yaptım. Bu güne ait birçok fotoğrafın bulunduğu arşivi paylaşıyorum.

Direkt tarihi veya maçı yazınca çıkıyor zaten her şey. Fotoğraf aramalarda bulamamanızın en büyük sebebi, internette çok fazla "GOAT" fotoğrafı olmasıdır.

Usta eline koluna sağlık

Kanka biraz soru sorucam 1. Kazağın ismi nedir nasıl bula bilirim 2. Video olarak varmıdır acaba

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Usta eline koluna sağlık

Kanka biraz soru sorucam 1. Kazağın ismi nedir nasıl bula bilirim 2. Video olarak varmıdır acaba
Messi'ye bayılırım ama bunu bulabilecek kadar vaktim şu an yok. Elbet ropörtajın videosu vardır.

2006-07 Argentina training kits diye aratırsan yabancı Google da belki bişeyler bulabilirsin.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,784
İsim
Eren Güven
o top sanki dünya kupası topu değil miydi ya, dünya kupası toplarına bi bak hangi yılın topuysa tarih belli olur

Top Bottom