İsteyip istememen önemli değil ki. Vücudunun ihtiyacı var. Eğer 00.00'da vs. uyusaydın bu zamanlarda sağlıklı bir şekidle growth hormonun salgılanıyor olurdu.uyumak istemiyorum
saat su anda 3 e geliyor ve sıkıldım yt den izlemek icin biseyler onerebilr misiniz
Kadir Hoca dümenden editler izleyin hocam moraliniz kötü ise bi nebze düzelirsaat su anda 3 e geliyor ve sıkıldım yt den izlemek icin biseyler onerebilr misiniz
dusu]nce yazilari miİsteyip istememen önemli değil ki. Vücudunun ihtiyacı var. Eğer 00.00'da vs. uyusaydın bu zamanlarda sağlıklı bir şekidle growth hormonun salgılanıyor olurdu.
İlla uyumayacaksan müzik dinleyip kitap okuyabilir bunun yanında düşünce yazıları yazabilirsin. Düşünce yazıları oldukça yararlı bir aktivite olup içinde negatif enerji bırakmaz.
Ara sıra ben de yazarım. Öz farkındalık oluşturuyordusu]nce yazilari mi
pc montaj atıcaktım bu daha cazip geldihocam guzel aklima getirdin gidip pc montaj ileyeyeim
O gün içine attığın dışarı çıkmasına izin vermediğin veya veremediğin düşünceleri yazdığın böylece içinden çıkardığın yazılardır. Belli bir konusu yoktur. Bir tür sohbet arkadaşı. O kağıt ve kalem senin arkadaşın. O gün canın çok sıkkındır ve konuşacak birini ararsın. Ama bulamazsın. İşte bu durumlarda yazmak çok iyi geliyor.dusunce yazilarinda genellikle neye deginilir yani konusu nedir
genellikle aklimda sevdigim ve benden uzaklasan kiz oldugu icin bu yarama tuz basmak olur gibi geliyor banaO gün içine attığın dışarı çıkmasına izin vermediğin veya veremediğin düşünceleri yazdığın böylece içinden çıkardığın yazılardır. Belli bir konusu yoktur. Bir tür sohbet arkadaşı. O kağıt ve kalem senin arkadaşın. O gün canın çok sıkkındır ve konuşacak birini ararsın. Ama bulamazsın. İşte bu durumlarda yazmak çok iyi geliyor.