Neler Yeni

Bu saatten sonra LGS çalışılır mı?

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Hocam şu an zaten işin çok kolay.Sadece bildiğin konuyu iyice pekiştireceksin.Çalışılır.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar bildiğiniz üzere deprem sonrası yapılan açıklamalara göre LGS'de 2. dönem konuları ve YKS'de 12. sınıf 2. dönem konuları sorulmayacak. Bu sene şahsen LGS'ye gireceğim.

Bu saatten sonra LGS için çalışılır mı? Ki zaten sadece 1. dönem çıkacağı için 2. döneme çalışmam gerekmeyecek pek.

(NOT: Ne zamandan sonra olursa olsun elbette ki her 1 soru yararıma olacak fakat fikir danışmak istedim, teşekkürler şimdiden. - NOT2: Ayrıca test kitapları önerebilir misiniz? sadece 1. dönem için?)
Çalış bence fen filan kolay keza İngilizce tarih ve dinde kolay tavsiyem mat ve Türkçeye aban zamanında Türkçe hocamız çok iyiydi dil bilgisine yoktu o sayede güzel bi not yaptım kolay geldi tüm okulada ama mat iyi hocada gelse çalışma istiyor aslında tümü istiyor ama matematiğe extradan çalışman lazım özelliklere çok yeni nesil çöz ben hoca tutmuştum seninde sevdiğin bir mat hocası varsa çağır çalışın fendede soru çözümü şart

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
hocam çalışma falan bence biraz fasa fiso dersi derste kaparsan yapabiliyon ben geçen sene tamamen yattım nerdeyse hiç çalışmadım o halimle bile nerdeyse sözel bölümü fulledim 370 civarı aldım
Çalışmazsan böyle oluyor işte.

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
Çalışmazsan böyle oluyor işte.
Hocam işin ucunda istediğim liseye gittimmi gittim ben orasına bakarım benim geçen sene hayvan gibi çalışan arkadaşlarım vardı şuan hepsi puansız anadolu lisesindeler o kadar çalışmalarına rağmen 300ü zor aldılar

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Son 3 ay ciddi çalışıp 460 aldım her şey olur biraz emek ve disiplin ile

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam işin ucunda istediğim liseye gittimmi gittim ben orasına bakarım benim geçen sene hayvan gibi çalışan arkadaşlarım vardı şuan hepsi puansız anadolu lisesindeler o kadar çalışmalarına rağmen 300ü zor aldılar
Sağlıklı ve disiplinli şekilde çalışıp nasıl 300 alıyorlar

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Geçen sene 480 puan alan ve %0.5'lik dilime giren biri olarak önerim, "Deneme Çöz" . Ama 50 tane falan değil, tahminen geçen sene 200-220 arası deneme çözdüm. Ve süreyle çöz, sözele ayrı süre ver sayısala ayrı. Tam bir LGS ortamı oluştur kendine.

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
Sağlıklı ve disiplinli şekilde çalışıp nasıl 300 alıyorlar
lgsyle uyumlu soru çözmediler asla her zaman zor soru lgs uyumlu soru olarak düşündüler o yüzden sadece zor soru soran yayınların kitaplarını aldılar çözdükleri kitaplardaki sorular çok gereksiz zorlukta kitaplardı düşündürücü sorular değildi lgsde çözdükleri yayınlar gibi gelmeyince 300ü zor geçtiler

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Sadece çalışmak yetmiyor.

DaffyGraphic

80+ Silver
Arkadaşlar bildiğiniz üzere deprem sonrası yapılan açıklamalara göre LGS'de 2. dönem konuları ve YKS'de 12. sınıf 2. dönem konuları sorulmayacak. Bu sene şahsen LGS'ye gireceğim.

Bu saatten sonra LGS için çalışılır mı? Ki zaten sadece 1. dönem çıkacağı için 2. döneme çalışmam gerekmeyecek pek.

(NOT: Ne zamandan sonra olursa olsun elbette ki her 1 soru yararıma olacak fakat fikir danışmak istedim, teşekkürler şimdiden. - NOT2: Ayrıca test kitapları önerebilir misiniz? sadece 1. dönem için?)
Çalış bence. 3 aydan çok bir süre var karşında. Sağlam bir şekilde çalışırsan, verimli şekilde hani, bal gibide olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
enes
ben onu bunu bilmem bu üni sınavı ve lgs de 1. dönem ve yks de 2. dönem sorulacakmış keşke banada denk gelseydi ama işte bu sınavlarda iyi biryer kazaznamayanın aklından şüphe ederim arkadaş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,235
Üyeler
161,004
Son üye
Maness58