Çalış bence fen filan kolay keza İngilizce tarih ve dinde kolay tavsiyem mat ve Türkçeye aban zamanında Türkçe hocamız çok iyiydi dil bilgisine yoktu o sayede güzel bi not yaptım kolay geldi tüm okulada ama mat iyi hocada gelse çalışma istiyor aslında tümü istiyor ama matematiğe extradan çalışman lazım özelliklere çok yeni nesil çöz ben hoca tutmuştum seninde sevdiğin bir mat hocası varsa çağır çalışın fendede soru çözümü şartArkadaşlar bildiğiniz üzere deprem sonrası yapılan açıklamalara göre LGS'de 2. dönem konuları ve YKS'de 12. sınıf 2. dönem konuları sorulmayacak. Bu sene şahsen LGS'ye gireceğim.
Bu saatten sonra LGS için çalışılır mı? Ki zaten sadece 1. dönem çıkacağı için 2. döneme çalışmam gerekmeyecek pek.
(NOT: Ne zamandan sonra olursa olsun elbette ki her 1 soru yararıma olacak fakat fikir danışmak istedim, teşekkürler şimdiden. - NOT2: Ayrıca test kitapları önerebilir misiniz? sadece 1. dönem için?)
Çalışmazsan böyle oluyor işte.hocam çalışma falan bence biraz fasa fiso dersi derste kaparsan yapabiliyon ben geçen sene tamamen yattım nerdeyse hiç çalışmadım o halimle bile nerdeyse sözel bölümü fulledim 370 civarı aldım
Hocam işin ucunda istediğim liseye gittimmi gittim ben orasına bakarım benim geçen sene hayvan gibi çalışan arkadaşlarım vardı şuan hepsi puansız anadolu lisesindeler o kadar çalışmalarına rağmen 300ü zor aldılarÇalışmazsan böyle oluyor işte.
Sağlıklı ve disiplinli şekilde çalışıp nasıl 300 alıyorlarHocam işin ucunda istediğim liseye gittimmi gittim ben orasına bakarım benim geçen sene hayvan gibi çalışan arkadaşlarım vardı şuan hepsi puansız anadolu lisesindeler o kadar çalışmalarına rağmen 300ü zor aldılar
lgsyle uyumlu soru çözmediler asla her zaman zor soru lgs uyumlu soru olarak düşündüler o yüzden sadece zor soru soran yayınların kitaplarını aldılar çözdükleri kitaplardaki sorular çok gereksiz zorlukta kitaplardı düşündürücü sorular değildi lgsde çözdükleri yayınlar gibi gelmeyince 300ü zor geçtilerSağlıklı ve disiplinli şekilde çalışıp nasıl 300 alıyorlar
Sadece çalışmak yetmiyor.Hocam işin ucunda istediğim liseye gittimmi gittim ben orasına bakarım benim geçen sene hayvan gibi çalışan arkadaşlarım vardı şuan hepsi puansız anadolu lisesindeler o kadar çalışmalarına rağmen 300ü zor aldılar
Çalış bence. 3 aydan çok bir süre var karşında. Sağlam bir şekilde çalışırsan, verimli şekilde hani, bal gibide olur.Arkadaşlar bildiğiniz üzere deprem sonrası yapılan açıklamalara göre LGS'de 2. dönem konuları ve YKS'de 12. sınıf 2. dönem konuları sorulmayacak. Bu sene şahsen LGS'ye gireceğim.
Bu saatten sonra LGS için çalışılır mı? Ki zaten sadece 1. dönem çıkacağı için 2. döneme çalışmam gerekmeyecek pek.
(NOT: Ne zamandan sonra olursa olsun elbette ki her 1 soru yararıma olacak fakat fikir danışmak istedim, teşekkürler şimdiden. - NOT2: Ayrıca test kitapları önerebilir misiniz? sadece 1. dönem için?)