Neler Yeni

Bu Sefer Boyanmış Figür Değerlendirmeleriniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ertuğrul Yavuz
Önceki konumda 3D yazıcıdan basmış olduğum KRAL KOBRA Kulaklık Standı beğenilmesine rağmen boyasız ve parçaları farklı renk olduğu için ilgi görmemişti. Bir arkadaşım TMNT hayranı olup Donatello'yu çok sevdiği için bu figürü istedi. İlk boyamalarımdan biri, boyama için iddiam yok ama baskı kalitesini çok beğendim. Buyrun siz de bakın:

Ekler

• IMG_0192.jpg
    IMG_0192.jpg
    1.2 MB · Hit: 66
  • IMG_0191.jpg
    IMG_0191.jpg
    1.3 MB · Hit: 66

Shourd

80+ Gold
Önceki konumda 3D yazıcıdan basmış olduğum KRAL KOBRA Kulaklık Standı beğenilmesine rağmen boyasız ve parçaları farklı renk olduğu için ilgi görmemişti. Bir arkadaşım TMNT hayranı olup Donatello'yu çok sevdiği için bu figürü istedi. İlk boyamalarımdan biri, boyama için iddiam yok ama baskı kalitesini çok beğendim. Buyrun siz de bakın:
gayet güzel duruyor ilk denemeniz için

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
Fatih
Hocam bunların tanesi ne kadara mâl oluyor sana. Ve emeğini de koyup satmak istesen ne kadara satarsın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ertuğrul Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok detaylı bakmadıkça hatalar belli olmuyor gayet güzel bence
Teşekkür ederim inşallah yaptıkça gelişeceğiz, insan ürünü olunca kusursuz olmuyor elbette.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gayet güzel duruyor ilk denemeniz için
Teşekkür ederim, evet ilk denemelerimden biri, ekipman ve deneyimle geliştirmeyi hedefliyorum.

Ortalama bir insandan daha iyi bence boyamanız
Çevremde bu işi çok iyi yapanlar olunca beklenti yüksek oluyor, ortalama üstü de tatmin etmiyor. :D Teşekkür ederim.

Hocam bunların tanesi ne kadara mâl oluyor sana. Ve emeğini de koyup satmak istesen ne kadara satarsın?
Maliyetini tam kestiremiyorum çünkü ince ayarlar büyük çalışma saatlerine karşılık gelebiliyor ama liste yapacak olursak, gramajına göre filament masrafı, yazıcının çalışma sırasında aşınma ve elektrik masrafı, ıskartaya çıkan parçaların masrafı, boyama için harcanan süre ve boya malzemelerinin masrafı şeklinde listelenebilir. Tam anlamıyla ticari yapmadığım ve arkadaşım olduğu için 1000TL' ye verdim arkadaşa.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
Fatih
Teşekkür ederim inşallah yaptıkça gelişeceğiz, insan ürünü olunca kusursuz olmuyor elbette.

Teşekkür ederim, evet ilk denemelerimden biri, ekipman ve deneyimle geliştirmeyi hedefliyorum.

Çevremde bu işi çok iyi yapanlar olunca beklenti yüksek oluyor, ortalama üstü de tatmin etmiyor. :D Teşekkür ederim.

Maliyetini tam kestiremiyorum çünkü ince ayarlar büyük çalışma saatlerine karşılık gelebiliyor ama liste yapacak olursak, gramajına göre filament masrafı, yazıcının çalışma sırasında aşınma ve elektrik masrafı, ıskartaya çıkan parçaların masrafı, boyama için harcanan süre ve boya malzemelerinin masrafı şeklinde listelenebilir. Tam anlamıyla ticari yapmadığım ve arkadaşım olduğu için 1000TL' ye verdim arkadaşa.
Tamamdır hocam teşekkürler, ileride ihtiyacım olursa ulasacagim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ertuğrul Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

fruko.gzz

80+ Silver
Yazıcın ne bu arada iyi olmuş eline sağlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ertuğrul Yavuz

D3atlY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
mert doğan
çok güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,684
Üyeler
166,413
Son üye