Fazla gibi bizim sınıf kız dolu ke birçoğu da eski sınıfındanBu sene liseye geçtim 460 puan ile alıyor ve ebadan baktığımda sınıfım 44 kişi gösteriyor bana fazla geldim ama düşüncelerinizi alabilir miyim
hocam bizim sınıf 30 erkek malum meslek lisesiFazla gibi bizim sınıf kız dolu ke birçoğu da eski sınıfından
normal anadolu lisesinde biz 24 kşiydik rahattı zamanında ortaokulda 51 kişilik sınıftaydımBu sene liseye geçtim 460 puan ile alıyor ve ebadan baktığımda sınıfım 44 kişi gösteriyor bana fazla geldim ama düşüncelerinizi alabilir miyim
30 kişi hocam kız yokmevcut kaç
sizin kaç kişiydiFazla gibi bizim sınıf kız dolu ke birçoğu da eski sınıfından
biraz garip hatta fazla garip30 kişi hocam kız yok
bizim ortaokul 30 kişşiydinormal anadolu lisesinde biz 24 kşiydik rahattı zamanında ortaokulda 51 kişilik sınıftaydım
Bnde liseye yeni geçtim şimdi ebaya girip sayarımsizin kaç kişiydi
Öğretmenler 10. Sınıfa seni zor tanırlar ismini bile bilmezlerBu sene liseye geçtim 460 puan ile alıyor ve ebadan baktığımda sınıfım 44 kişi gösteriyor bana fazla geldim ama düşüncelerinizi alabilir miyim
evet ve proje okulu puanıda azımsancak değil pekDevlet okulu problemleri
Ortaokulda 30 kişi falandık tam hatırlamıyorum. Liseyi özel okulda okuyorum 21 kişiyiz. 44 kişi ders işlenmez ki çok saçma bir mantık bi' kere.