Neler Yeni

Öneri 🔊Bu ses sistemi alınır mı?🔊

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Steelseries Arena serisini önerecektim fiyatları artmış. Sony ye bir bakın derim iyi ve güzel şeyler yapıyorlar.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Böyle ses sistemleri yerine hifi cı bulup kendinize set dizin bence

soul

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
ahmet alaca

Samsung HW-S800B​

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Beğen
Reaksiyonlar: soul
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Bu fiyat bandında alabilirsiniz. Gayet yeterli ve tatmin edici sesi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
crazy
mağazada denemiştim ama sistem tam kafa hizasındaydı, yakın mesafe olarak test ettik, müzik performansı güzeldi, 2 farklı tcl soundbarda test ettik, tcl ye göre bassı daha yumuşak, tizleri daha öndeydi müzikte, o yüzden tatlı ve net bir sesi vardı, ayrıca bu lg mediamarktta 7k gözüküyor, daha ucuz yani.
eğer yakında vatan - mediamarkt - teknosa gibi mağazalar varsa kesinlikle test etmeden almanızı önermem, muadil samsunglarla karşılaştırılabilir.

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
ahmet alaca
mağazada denemiştim ama sistem tam kafa hizasındaydı, yakın mesafe olarak test ettik, müzik performansı güzeldi, 2 farklı tcl soundbarda test ettik, tcl ye göre bassı daha yumuşak, tizleri daha öndeydi müzikte, o yüzden tatlı ve net bir sesi vardı, ayrıca bu lg mediamarktta 7k gözüküyor, daha ucuz yani.
eğer yakında vatan - mediamarkt - teknosa gibi mağazalar varsa kesinlikle test etmeden almanızı önermem, muadil samsunglarla karşılaştırılabilir.
Teşhir ürünler yıpranmış ve sundukları kaliteyi o ortamda tam anlamıyla hissettirmeyebilir.
8.000 tl fiyat bandında , Türkiyede alınabilecek Samsung HW-S800B 'den daha kaliteli bir ürün olduğunu sanmıyorum. bkz. rtings.

Top Bottom