Neler Yeni

Bu sistem bu fiyata alınır mı? Hp envy 15.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
8 saate kadar pil ömrü, i7 11800 işlemci, rtx 3050ti. 60hz ekran. Kasası hoşuma gitti. Mühendislik için düşünüyorum 15 bine alınır mı?

hocam o fiyata RTX 3060 tercih edebilirsiniz 3050 ti dan daha güçlü bir kart mesela bunun gibi,15 bin tl ye 3060 kartlı güçlü işlemcili bir laptop bulursanız daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 saate kadar pil ömrü, i7 11800 işlemci, rtx 3050ti. 60hz ekran. Kasası hoşuma gitti. Mühendislik için düşünüyorum 15 bine alınır mı?

tabi sadece mühendislik içinse Macbook da tercih edebilirsiniz.

alliyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali USLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o fiyata RTX 3060 tercih edebilirsiniz 3050 ti dan daha güçlü bir kart mesela bunun gibi,15 bin TL ye 3060 kartlı güçlü işlemcili bir laptop bulursanız daha iyi olur.
Malzeme kalitesini ve pil ömrünü göz önüne alırsak mantıklı tercih olmaz mı? Tulparın pil ömrü ne kadar olabilir ki? Asıl amacım oyun değil bu arada, öğrenciyken kullanacağım.

hocam o fiyata RTX 3060 tercih edebilirsiniz 3050 ti dan daha güçlü bir kart mesela bunun gibi,15 bin TL ye 3060 kartlı güçlü işlemcili bir laptop bulursanız daha iyi olur.

tabi sadece mühendislik içinse Macbook da tercih edebilirsiniz.
Macbook kullanacağım programlar için uygun değil galiba.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Malzeme kalitesini ve pil ömrünü göz önüne alırsak mantıklı tercih olmaz mı? Tulparın pil ömrü ne kadar olabilir ki? Asıl amacım oyun değil bu arada, öğrenciyken kullanacağım.
tabi hocam ben ordaki öneride sadece bu fiyata donanımsal olarak daha güçlü laptoplar bulabileceğini örnek verdim

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca

Macbook kullanacağım programlar için uygun değil galiba.
buna bakabilirsiniz,sanırsam daha uygun olabilir.

Anlıyorum, 3050ti ile 3060 arasında fark çok mudur?
çok fark olmayabiliyor oyun olarak baktığımızda tabi fps farkları var ama TDP değeri baya yüksek 3060 kartının,ama donanımsal olarak daha güçlü 3050 ti dan.

alliyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali USLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok fark olmayabiliyor oyun olarak baktığımızda tabi fps farkları var ama TDP değeri baya yüksek 3060 kartının,ama donanımsal olarak daha güçlü 3050 ti dan.
Anladım.

işlemci güçlü ama programlarda nekadar performans verir bilemiyorum o alanda bilgim yok onu siz daha iyi bilirsiniz.
Emin olamıyorum henüz ilk senem.

11800h beni cezbetmişti hp de. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Anladım.

Emin olamıyorum henüz ilk senem.

11800h beni cezbetmişti hp de. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.
işlemci daha önemli sanırsam hocam tabi onuda tercih edebilirsiniz işlemci yönünden,RTX 3050 ti kötü bir kart değil 3060 ın gerisinde sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,520
Üyeler
161,078
Son üye
Lawuente
Top Bottom