8 saate kadar pil ömrü, i7 11800 işlemci, rtx 3050ti. 60hz ekran. Kasası hoşuma gitti. Mühendislik için düşünüyorum 15 bine alınır mı?
hocam o fiyata RTX 3060 tercih edebilirsiniz 3050 ti dan daha güçlü bir kart mesela bunun gibi,15 bin tl ye 3060 kartlı güçlü işlemcili bir laptop bulursanız daha iyi olur.8 saate kadar pil ömrü, i7 11800 işlemci, rtx 3050ti. 60hz ekran. Kasası hoşuma gitti. Mühendislik için düşünüyorum 15 bine alınır mı?
tabi sadece mühendislik içinse Macbook da tercih edebilirsiniz.8 saate kadar pil ömrü, i7 11800 işlemci, rtx 3050ti. 60hz ekran. Kasası hoşuma gitti. Mühendislik için düşünüyorum 15 bine alınır mı?
Malzeme kalitesini ve pil ömrünü göz önüne alırsak mantıklı tercih olmaz mı? Tulparın pil ömrü ne kadar olabilir ki? Asıl amacım oyun değil bu arada, öğrenciyken kullanacağım.hocam o fiyata RTX 3060 tercih edebilirsiniz 3050 ti dan daha güçlü bir kart mesela bunun gibi,15 bin TL ye 3060 kartlı güçlü işlemcili bir laptop bulursanız daha iyi olur.
Macbook kullanacağım programlar için uygun değil galiba.hocam o fiyata RTX 3060 tercih edebilirsiniz 3050 ti dan daha güçlü bir kart mesela bunun gibi,15 bin TL ye 3060 kartlı güçlü işlemcili bir laptop bulursanız daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabi sadece mühendislik içinse Macbook da tercih edebilirsiniz.
tabi hocam ben ordaki öneride sadece bu fiyata donanımsal olarak daha güçlü laptoplar bulabileceğini örnek verdimMalzeme kalitesini ve pil ömrünü göz önüne alırsak mantıklı tercih olmaz mı? Tulparın pil ömrü ne kadar olabilir ki? Asıl amacım oyun değil bu arada, öğrenciyken kullanacağım.
Anlıyorum, 3050ti ile 3060 arasında fark çok mudur?tabi hocam ben ordaki öneride sadece bu fiyata donanımsal olarak daha güçlü laptoplar bulabileceğini örnek verdim
buna bakabilirsiniz,sanırsam daha uygun olabilir.Malzeme kalitesini ve pil ömrünü göz önüne alırsak mantıklı tercih olmaz mı? Tulparın pil ömrü ne kadar olabilir ki? Asıl amacım oyun değil bu arada, öğrenciyken kullanacağım.
Macbook kullanacağım programlar için uygun değil galiba.
çok fark olmayabiliyor oyun olarak baktığımızda tabi fps farkları var ama TDP değeri baya yüksek 3060 kartının,ama donanımsal olarak daha güçlü 3050 ti dan.Anlıyorum, 3050ti ile 3060 arasında fark çok mudur?
işlemci güçlü ama programlarda nekadar performans verir bilemiyorum o alanda bilgim yok onu siz daha iyi bilirsiniz.Evet tuflara da bakmıştım. İ7 11370h yeterli olur mu sizce?
Anladım.çok fark olmayabiliyor oyun olarak baktığımızda tabi fps farkları var ama TDP değeri baya yüksek 3060 kartının,ama donanımsal olarak daha güçlü 3050 ti dan.
Emin olamıyorum henüz ilk senem.işlemci güçlü ama programlarda nekadar performans verir bilemiyorum o alanda bilgim yok onu siz daha iyi bilirsiniz.
işlemci daha önemli sanırsam hocam tabi onuda tercih edebilirsiniz işlemci yönünden,RTX 3050 ti kötü bir kart değil 3060 ın gerisinde sadece.Anladım.
Emin olamıyorum henüz ilk senem.
11800h beni cezbetmişti hp de. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.
4 5 sene idare eder mi sizce 3050ti.işlemci daha önemli sanırsam hocam tabi onuda tercih edebilirsiniz işlemci yönünden,RTX 3050 ti kötü bir kart değil 3060 ın gerisinde sadece.
kullanıma göre değişir ama 3-4 Sene götürür diye düşünüyorum,sonra kullandığınız programlardan dolayı değiştirmeniz gerekebilir.4 5 sene idare eder mi sizce 3050ti.
Anladım, teşekkür ederim.kullanıma göre değişir ama 3-4 Sene götürür diye düşünüyorum,sonra kullandığınız programlardan dolayı değiştirmeniz gerekebilir.