Neler Yeni

Bu Sistem Bu Fiyata Alınır Mı?

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
1684388579554.png

Ekran kartını daha sonra upgrade edebilirim 4070ti felan eklemeyi düşünüyorum sonbaharda sizce nasıl fiyatı ?

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

SeeOk

80+
Alıntıyı görüntüle

Ekran kartını daha sonra upgrade edebilirim 4070ti felan eklemeyi düşünüyorum sonbaharda sizce nasıl fiyatı ?
30k bütçeye rtx 3060 ti bile olmayan sadece 3060 ve 16 gb ram almak saçma 30k bütçen varsa en az 32 gb ram almalısın ve rx serisi tercih etmelisin ha ben bu parayı veririm 2 yıl sonra da ağlarım diyorsan al güzel sistem

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sistem daha iyi bence

Buna bende bir süre baktım ancak kasa nasıl bilmiyorum. Psu 650w ileri dönük olmuyor yükseltme yaptığımda 30k bandını aşıyor. Ah bi kart xt olsaydı alırdım direk 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

30k bütçeye rtx 3060 ti bile olmayan sadece 3060 ve 16 gb ram almak saçma 30k bütçen varsa en az 32 gb ram almalısın ve rx serisi tercih etmelisin ha ben bu parayı veririm 2 yıl sonra da ağlarım diyorsan al güzel sistem
Ram 32 gb zaten 2x16. Ayrıca ekran kartı olarak bakma olaya DDR5 sistem bu.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Buna bende bir süre baktım ancak kasa nasıl bilmiyorum. Psu 650w ileri dönük olmuyor yükseltme yaptığımda 30k bandını aşıyor. Ah bi kart xt olsaydı alırdım direk 😊
Merak etme bu sistem sana ses çıkarmaz tek eksiği ram onuda eklersin stok sınırlı bittikten sonra keşke demezsin umarım hep öyle derler çünkü ülkenin hâli ortada malum 😄 kasa PSU güzel sorun yok

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Bu sistem daha iyi bence

Bu arada ileriyi düşünüyorsan Intel değil AMD almalısın
Anakart chipseti değiştirmekle uğraşmam muhtemelen Amd daha mantıklı gibi evet.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Anakart chipseti değiştirmekle uğraşmam muhtemelen Amd daha mantıklı gibi evet.
Uzun vadeli AMD Intel daha çok alayım öyle fazla bişey yapmam yazılım vs kullanırım kafasında bence Şimdi rander da AMD de alınıyor rahatça hiç sorun olmuyor bu sistem de sadece ekran kartı ni 4070 görmek isterdim

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Merak etme bu sistem sana ses çıkarmaz tek eksiği ram onuda eklersin stok sınırlı bittikten sonra keşke demezsin umarım hep öyle derler çünkü ülkenin hâli ortada malum 😄 kasa PSU güzel sorun yok
Bide mATX anakart koymuşlar onuda değişmek lazım. Fiyat katlanıyor 😂

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Son düzenleme:

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
4000 serisi gpuların hacmi biraz büyük mATX'lerin pinlerini yamultuyor.
Yok be kardeşim onlarca sistem topladım her türlü ekran kartı anakart ile hiç sorun olmadı 4090 dahi taktım çeşitli anakartlara hiç sorun yaşamadım zaten o gibi ekran kartların destek aparatı da çıkıyor onu takıyorsun gram oynama yok kaldı ki bu anakart sağlam

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Yok be kardeşim onlarca sistem topladım her türlü ekran kartı anakart ile hiç sorun olmadı 4090 dahi taktım çeşitli anakartlara hiç sorun yaşamadım zaten o gibi ekran kartların destek aparatı da çıkıyor onu takıyorsun gram oynama yok kaldı ki bu anakart sağlam
Özelleştirmesiz alınır diyorsun o halde biraz bakayım ona göre muhtemel bunu alacağım.

Top Bottom