aynı sistemi daha ucuza bulabilirsin akşam eve gidince atacağım şuan okuldayim kbAlıntıyı görüntüle
Ekran kartını daha sonra upgrade edebilirim 4070ti felan eklemeyi düşünüyorum sonbaharda sizce nasıl fiyatı ?
30k bütçeye rtx 3060 ti bile olmayan sadece 3060 ve 16 gb ram almak saçma 30k bütçen varsa en az 32 gb ram almalısın ve rx serisi tercih etmelisin ha ben bu parayı veririm 2 yıl sonra da ağlarım diyorsan al güzel sistemAlıntıyı görüntüle
Ekran kartını daha sonra upgrade edebilirim 4070ti felan eklemeyi düşünüyorum sonbaharda sizce nasıl fiyatı ?
Buna bende bir süre baktım ancak kasa nasıl bilmiyorum. Psu 650w ileri dönük olmuyor yükseltme yaptığımda 30k bandını aşıyor. Ah bi kart xt olsaydı alırdım direkBu sistem daha iyi bence
![]()
ELITE-6800 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD’nin 7.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 7600 ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Ram 32 gb zaten 2x16. Ayrıca ekran kartı olarak bakma olaya DDR5 sistem bu.30k bütçeye rtx 3060 ti bile olmayan sadece 3060 ve 16 gb ram almak saçma 30k bütçen varsa en az 32 gb ram almalısın ve rx serisi tercih etmelisin ha ben bu parayı veririm 2 yıl sonra da ağlarım diyorsan al güzel sistem
Merak etme bu sistem sana ses çıkarmaz tek eksiği ram onuda eklersin stok sınırlı bittikten sonra keşke demezsin umarım hep öyle derler çünkü ülkenin hâli ortada malumBuna bende bir süre baktım ancak kasa nasıl bilmiyorum. Psu 650w ileri dönük olmuyor yükseltme yaptığımda 30k bandını aşıyor. Ah bi kart xt olsaydı alırdım direk![]()
Anakart chipseti değiştirmekle uğraşmam muhtemelen Amd daha mantıklı gibi evet.Bu sistem daha iyi bence
![]()
ELITE-6800 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD’nin 7.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 7600 ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Bu arada ileriyi düşünüyorsan Intel değil AMD almalısın
Uzun vadeli AMD Intel daha çok alayım öyle fazla bişey yapmam yazılım vs kullanırım kafasında bence Şimdi rander da AMD de alınıyor rahatça hiç sorun olmuyor bu sistem de sadece ekran kartı ni 4070 görmek isterdimAnakart chipseti değiştirmekle uğraşmam muhtemelen Amd daha mantıklı gibi evet.
Bide mATX anakart koymuşlar onuda değişmek lazım. Fiyat katlanıyorMerak etme bu sistem sana ses çıkarmaz tek eksiği ram onuda eklersin stok sınırlı bittikten sonra keşke demezsin umarım hep öyle derler çünkü ülkenin hâli ortada malumkasa PSU güzel sorun yok
Yok ya niye değişiyorsun fark yok al geçBide mATX anakart koymuşlar onuda değişmek lazım. Fiyat katlanıyor![]()
Yok be kardeşim onlarca sistem topladım her türlü ekran kartı anakart ile hiç sorun olmadı 4090 dahi taktım çeşitli anakartlara hiç sorun yaşamadım zaten o gibi ekran kartların destek aparatı da çıkıyor onu takıyorsun gram oynama yok kaldı ki bu anakart sağlam4000 serisi gpuların hacmi biraz büyük mATX'lerin pinlerini yamultuyor.
Özelleştirmesiz alınır diyorsun o halde biraz bakayım ona göre muhtemel bunu alacağım.Yok be kardeşim onlarca sistem topladım her türlü ekran kartı anakart ile hiç sorun olmadı 4090 dahi taktım çeşitli anakartlara hiç sorun yaşamadım zaten o gibi ekran kartların destek aparatı da çıkıyor onu takıyorsun gram oynama yok kaldı ki bu anakart sağlam