Hepsi olmasa da evetİ5 9400F
1650s
Asus Prime H310M-E R2.0
TX Powermax 450W
XPG Z1 DDR4 8x2
kaldırır ve zevk verirmi demek istediniz herhaldeİ5 9400F
1650s
Asus Prime H310M-E R2.0
TX Powermax 450W
XPG Z1 DDR4 8x2
Arkadaşın dediği gibikaldırır ve zevk verirmi demek istediniz herhalde
sistemin her oyunu kaldırır ama ultra 60 fps asla beklemeyin ayarları kısarak yeni nesil oyunları oynayabilirsiniz ama 1 2 sene sonra çıkıcak oyunları öyle bile oynamıcaksınız min 1650 isticekler ilerde
Forza horizon 4-5, fivem, valorant gibi oyunları akıcı bir şekilde oynamak istiyorum sadece. Önereceğiniz orta bütçeli bir sistem var mı ?kaldırır ve zevk verirmi demek istediniz herhalde
sistemin her oyunu kaldırır ama ultra 60 fps asla beklemeyin ayarları kısarak yeni nesil oyunları oynayabilirsiniz ama 1 2 sene sonra çıkıcak oyunları öyle bile oynamıcaksınız min 1650 isticekler ilerde
forza horizon 5 için çok emin değilim ama diğer dediğiniz her oyunu bal gibi oynarsınız sistem hakkında yeni bir konu açabilirsiniz ama sisteminix bence yeterliForza horizon 4-5, fivem, valorant gibi oyunları akıcı bir şekilde oynamak istiyorum sadece. Önereceğiniz orta bütçeli bir sistem var mı ?
Bir kaç sene sonrada aynı performansı oyunlarda ala bilir miyim ? İkinci el alacağım bilgisayarı ve üzerinde monitorda veriyor fakat, 75hz bir monitor.Her oyunu rahat 60 FPS'te güzel grafiklerde oynarsınız.
bence çok üst seviye değilse her bilgisayarın ömrü max 4 yıldır 4 yıl sonra hiçbir oyunu ayar kısmadan çok oynamazsın ilerde aynı performansı alabiliceğiniz asla düşünmüyorum tabii ki ayar kısarakta güzel görüntü edip akıcı oynarsınız ben yüksek ayarlar için diyorumBir kaç sene sonrada aynı performansı oyunlarda ala bilir miyim ? İkinci el alacağım bilgisayarı ve üzerinde monitorda veriyor fakat, 75hz bir monitor.
Fiyat?Bir kaç sene sonrada aynı performansı oyunlarda ala bilir miyim ? İkinci el alacağım bilgisayarı ve üzerinde monitorda veriyor fakat, 75hz bir monitor.
Azerbaycanda oturuyorum ve bilgisayarın fiyatı 12000 TL. Ne yapmamı öneriyorsunuz, daha iyisini bula bilir miyim sizce ? Turkiyeyle fiyatlar neredeyse aynı.bence çok üst seviye değilse her bilgisayarın ömrü max 4 yıldır 4 yıl sonra hiçbir oyunu ayar kısmadan çok oynamazsın ilerde aynı performansı alabiliceğiniz asla düşünmüyorum tabii ki ayar kısarakta güzel görüntü edip akıcı oynarsınız ben yüksek ayarlar için diyorum
1400 manat ( 12000 TL )Fiyat?
Yüksek ihtimalle hayır. 3 sene götürür.
hocam sistem hakkında şu son 1 ayki piyasayla ilgili hiçbir bilgim yok bilen kişiler cevap verirse daha iyi olur yeni konu açabilirsiniz bununla ilgili yardım ederlerAzerbaycanda oturuyorum ve bilgisayarın fiyatı 12000 TL. Ne yapmamı öneriyorsunuz, daha iyisini bula bilir miyim sizce ? Turkiyeyle fiyatlar neredeyse aynı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1400 manat ( 12000 TL )