Bu sistemde Wattman olasılığı düşük müdür?

FloxY | Arda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212
Watmann parçalara da mı baglı bır seymıs? Ben watman yeyince amd versiyonunu degısıyom duzelıyo

hocam yazılımsalda yiyebilirsiniz donanımsalda. psu sağlam bence yemessiniz donanımsal olarak.

PSU sağlam, hata alma ihtimali Nvidia ile aynı.

Sistem önerisi istemiyorum bütçe sormayın sadece wattman olabilir mi parçalar kaliteli çünkü ben olacağını şahsen sanmıyorum çok az ihtimal veriyorum

Bu kadar tereddütteysen alma. Sistemdeki en ufak hatada AMD hatası diyeceksin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

değil hocam driver kaynaklı sorun verebilir ve bişeyle çakışıp donanımsalda verebilir.
Genelde düzgün driver ve UV ile sorun çözülüyor.

PSU sağlam, hata alma ihtimali Nvidia ile aynı.
Bu arkadaş bilgi kirliliği yapıyor bak yine denk geldi kaç konudur AMD fanboyluğu yapıyorsun kardeşim, Hata payı NVIDIA ile aynı felan değil.

Kaç tane NVIDIA kart kullandın bu zamana kadar veya AMD merak ediyorum cidden 15 senedir PC işinde çalışıyorum ilk defa böyle bir arkadaş gördüm bana açıklama yapar mısın düzgün bir şekilde.

Bu arkadaş bilgi kirliliği yapıyor bak yine denk geldi kaç konudur AMD fanboyluğu yapıyorsun kardeşim, Hata payı NVIDIA ile aynı felan değil.

Kaç tane NVIDIA kart kullandın bu zamana kadar veya AMD merak ediyorum cidden 15 senedir PC işinde çalışıyorum ilk defa böyle bir arkadaş gördüm bana açıklama yapar mısın düzgün bir şekilde.
Teknoloji şans işi. Sen @Repaer dışında bu ay kaç tane wattman konusu gördün?

amd wattman ile ünlüdür... wattman istemiyorsan ndivia al benim gibi kafan rahat olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

he aynen .d
Aylardır rx 570 ile wattman yemedim. Yediğimde sürücü değiştiriyorum sadece. 2 yıl sürücü değişmiyim 2 yil wattman yemem.

• Beğen
Reaksiyonlar: LEFT
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,984
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts
Geri