i3 12100F felan iyi olmaz herhalde değil mi hocamİ5-12400F
Bütçen yetmiyorsa i3 12100f de alabilirsin. Yeterli olur.i3 12100F felan iyi olmaz herhalde değil mi hocam
Parçalar genel olarak çok iyi, böyle bir sisteme gidip 12100F takmak biraz dengesiz olur diye düşünüyorum.i3 12100F felan iyi olmaz herhalde değil mi hocam
bütçe var çok şükür ama aynı özelliklerse fazla para vermeye gerek var mı diye aklıma karıştıran arkadaşlarım oldu ondan sormak istedimBütçen yetmiyorsa i3 12100f de alabilirsin. Yeterli olur.
ne uygun olur sence hocam tam idealParçalar genel olarak çok iyi, böyle bir sisteme gidip 12100F takmak biraz dengesiz olur diye düşünüyorum.
İ5 12400F çoklu çekirdekte kıyaslanamayacak düzeyde fark atıyor. Aradaki fark özellikle birkaç yıl sonra daha bariz şekilde kendini hissettirecek. Birkaç oyun testi izleyip “12100F de aynı” yorumunu yapmak saçma olur.bütçe var çok şükür ama aynı özelliklerse fazla para vermeye gerek var mı diye aklıma karıştıran arkadaşlarım oldu ondan sormak istedim![]()
12400f alıyorum o zaman kardeşim bende öyle düşünmüştm de sormak istedim birde aldığım ramlerde ryzen optimize ram diyor intel işlemciye bir sorun yaratır mı ?İ5 12400F çoklu çekirdekte kıyaslanamayacak düzeyde fark atıyor. Aradaki fark özellikle birkaç yıl sonra daha bariz şekilde kendini hissettirecek. Birkaç oyun testi izleyip “12100F de aynı” yorumunu yapmak saçma olur.
Alıntıyı görüntüle
Büyük ihtimalle sorun olmaz. Intelde pek ram sıkıntısı yaşanmıyor zaten daha çok AMD tarafında ram uyumsuzluğu oluyor.12400f alıyorum o zaman kardeşim bende öyle düşünmüştm de sormak istedim birde aldığım ramlerde ryzen optimize ram diyor intel işlemciye bir sorun yaratır mı ?
i5 12400F çok daha mantıklı olur. Oyunlarda minimal de olsa FPS farkı hissedersiniz.12400f alıyorum o zaman kardeşim bende öyle düşünmüştm de sormak istedim birde aldığım ramlerde ryzen optimize ram diyor intel işlemciye bir sorun yaratır mı ?