- Bütçe
- 7000
Apu sistem almayı düşünüyorum genel olarak Metin2 oyuncusuyum lol vb gibi oyunları oynuyorum. Malum ekran kartı fiyatları çok yüksek. Bir de şöyle bir sıkıntım var kullandığım monitor de hdml girişi yok 24.5 inç bir monitor kullaniyorum.
Bu ekran kartinin girişi sadece hdml diye biliyorum yanlissam düzeltin yeni bir monitor alicak bir butcem yok dönüşturucude kullanmak istemiyorumEğer indirim beklersen bu fiyata rx 6500 xt li bi sistem bulabilirsin. Bence pahalı.
Onu biliyorum senin bana önerdiğin ekran kartından bahsetmiştim benBu sistemde ekran kartı yok işlemcinin dahili ekran kartını kullanacak yani apu sistem.
Anakart üzerinden bağlayabilirsin bi sıkıntı olmaz.
O kart da sadece hdmi var. Yeni monitör yada dönüştürücü alman gerek fakat dönüştürücüler ekran kartının hdmi girişini yakabilir.Onu biliyorum senin bana önerdiğin ekran kartından bahsetmiştim ben
Anladım oyle bir sıkıntı olabileceğini duymuştum o yüzden apu bir sistem kurmak istiyorum bana bu fiyat civarı onerebilcegin bir sistem varmiO kart da sadece hdmi var. Yeni monitör yada dönüştürücü alman gerek fakat dönüştürücüler ekran kartının hdmi girişini yakabilir.
Onerebilcegin apu sistem varmi bu fiyat bandında hocamBu fiyata alınmaz.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için iyi forumlarŞuan o fiyat bandında 0 apu sistem yok. Aceleniz yoksa indirim beklemeniz gerek.
Man olursun gel donanım arşivi sistemini 7k ya verimApu sistem almayı düşünüyorum genel olarak Metin2 oyuncusuyum lol vb gibi oyunları oynuyorum. Malum ekran kartı fiyatları çok yüksek. Bir de şöyle bir sıkıntım var kullandığım monitor de hdml girişi yok 24.5 inç bir monitor kullaniyorum.
Linkini atarmisinPis
Man olursun gel donanım arşivi sistemini 7k ya verim
Letgoya giremiyorum şuan parçalar vs aynı İstanbul'da oturuyorum özelden mesaj atabilirsin istiyosanLinkini atarmisin
Linkini atarmisin