her anlamda leş
işlemci iyiher anlamda leş
işlemci kötü
ekran kartı 8 gb
kasa ve psu leşten beter
anakart eh işte/leş
XPG RX 6600 Kasa var onu alirim olmadıişlemci iyi
ekran kartı kötü 8gb ne
ram idare der
ssd 500gb az olmuş
power baya kötü
Link atXPG RX 6600 Kasa var onu alirim olmadı
Alınır bu biraz kaba söyledim bı anda klimalı yerden dışarı çıkınca başım döndü kb
Sıkıntı yok hocamAlınır bu biraz kaba söyledim bı anda klimalı yerden dışarı çıkınca başım döndü kb
Aslında AMD İstiyorum ama bu wattman olayı vazgeçiriyorAlınır bu biraz kaba söyledim bı anda klimalı yerden dışarı çıkınca başım döndü kb
Whol sürücüleri kurnaorun olmaz bn 1 seneyi geçti rx6600 le birkez bile watman hatası almadım her zaman en günceli kullandimSıkıntı yok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında AMD İstiyorum ama bu wattman olayı vazgeçiriyor
Tamamdır yeni güncelleme gelmiş galiba DriverWhol sürücüleri kurnaorun olmaz bn 1 seneyi geçti rx6600 le birkez bile watman hatası almadım her zaman en günceli kullandim
Şuan baktimda driverlara Adrenalin WHQL Var bunumu diyorsunuzWhol sürücüleri kurnaorun olmaz bn 1 seneyi geçti rx6600 le birkez bile watman hatası almadım her zaman en günceli kullandim
Evt onlar daha iyi oluyorTamamdır yeni güncelleme gelmiş galiba Driver
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan baktimda driverlara Adrenalin WHQL Var bunumu diyorsunuz
Biliyorum Hocam AMD de bu Wattman olaylarından sıkıntı olurmu diye bakıyorum diyer sistemlereAttığın sisteme 20-25+ fps fark atar
BLADE-6600 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-6600 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
https://www.gaming.gen.tr/urun/3318...ite-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ peki bu kasa hocam PSU ve Kasaişlemci iyi
ekran kartı kötü 8gb ne
ram idare der
ssd 500gb az olmuş
power baya kötü