Bu site güvenilir mi? Natura keratin için

Reaksiyon skoru
3
Dostlar, natura keratin normal de trendyol da falan 2400 lira ama https://www.naturakeratin.com.tr/urun/natura-brezilya-keratini-120-ml-7-6 sitesinde indirim var, 1250 lira, ama orada da indirim yokken 2400 liraymış.

Benim kafamı karıştıran şey sipariş verirken tc kimlik numarasını zorunlu olarak istemesi, yani neden ister ki? Acaba güvenilir bir site mi?

Daha çok hiç bir siteden alışveriş yapmadım, sadece trendyol ve hepsiburada gibi şeyler kullandım.

Daha önce bu sitede alış veriş yaptınız mı veya yapan birini gördünüz mü?

Kreatini genellikle 18 yaş üstü kullandığı için kimlik istiyor olabilir mi?

Satıcıya WhatsApptan sordum, adınıza kesilecek fatura için gerekli olduğunu söyledi. Daha önce hiç o siteden alışveriş yapan bir tanıdığınız oldu mu? Birde ben 17 yaşındayım, babamın kartı ile alacağım ama kendi tc numaramı girsem sorun olur mu acaba?

Birde keratin 18 yaş altına da satılıyor, yani sorun yok. Zaten trendyolda da aynı ürün satılıyor ama tc istemiyor tabii

Kreatini genellikle 18 yaş üstü kullandığı için kimlik istiyor olabilir mi?
Kreatin farklı keratin farklı bir şey hocam. Konu sahibi arkadaş saç bakımı için olan keratini sormuş. Spor takviyesi olan kreatini değil. Ayrıca kreatini 18 yaş üstü kullanmıyor sadece.

Kreatin farklı keratin farklı bir şey hocam. Konu sahibi arkadaş saç bakımı için olan keratini sormuş. Spor takviyesi olan kreatini değil. Ayrıca kreatini 18 yaş üstü kullanmıyor sadece.

Sabahın köründe okuyunca böyle oldu. 🤣🤣

bazi siteler istiyor hocam normal ama site guvenilir mi bilmiyorum

Satıcıya WhatsApptan sordum, adınıza kesilecek fatura için gerekli olduğunu söyledi. Daha önce hiç o siteden alışveriş yapan bir tanıdığınız oldu mu? Birde ben 17 yaşındayım, babamın kartı ile alacağım ama kendi tc numaramı girsem sorun olur mu acaba?

Birde keratin 18 yaş altına da satılıyor, yani sorun yok. Zaten trendyolda da aynı ürün satılıyor ama tc istemiyor tabii
Arkadaşlar o siteden aldım ve ürün elime ulaştı. Site tamamen güvenilir, resmi site sanırım. Konuyu kapatıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar o siteden aldım ve ürün elime ulaştı. Site tamamen güvenilir, resmi site sanırım. Konuyu kapatıyorum
Nasıl kapatacağımı bilmiyormuşum, yardımcı olabilirmisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,491
Üyeler
187,202
Son üye
Fsahnur
Geri