Neler Yeni

bu site güvenilir mi? test edemiyorum

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
1616269991514.png
site bu 250 girişe 25 dolar veriyordu bende denemek istedim vpn ile sürekli ip mi değiştirip tekrar girmem ve 250 tıklama yapmam günde 20 dakikamı vermeme değdi 2 günde 250 tıklama yaptım ama paypal hesabım yok ve paypal doğrulama koduda göndermiyor yurt dışındaki arkadaşımın telefonuna kod gelmiyor nasıl alacağım yada deniyeceğim paypal hesabı açmam lazım :/

edit konuyu açacak yer bulamadım

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Alıntıyı görüntülesite bu 250 girişe 25 dolar veriyordu bende denemek istedim vpn ile sürekli ip mi değiştirip tekrar girmem ve 250 tıklama yapmam günde 20 dakikamı vermeme değdi 2 günde 250 tıklama yaptım ama paypal hesabım yok ve paypal doğrulama koduda göndermiyor yurt dışındaki arkadaşımın telefonuna kod gelmiyor nasıl alacağım yada deniyeceğim paypal hesabı açmam lazım :/

hocam güvenmeyin öyle şeylere virüs yerseniz hacizi yiyince 25 dolar işinize yaramaz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntülesite bu 250 girişe 25 dolar veriyordu bende denemek istedim vpn ile sürekli ip mi değiştirip tekrar girmem ve 250 tıklama yapmam günde 20 dakikamı vermeme değdi 2 günde 250 tıklama yaptım ama paypal hesabım yok ve paypal doğrulama koduda göndermiyor yurt dışındaki arkadaşımın telefonuna kod gelmiyor nasıl alacağım yada deniyeceğim paypal hesabı açmam lazım :/

hesabınıza peru'dan erişilmeye çalışılmıştır

BringThaNoize

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Ahmet Aydın
25 dolar için değmez dolandırılmaya. Adam akıllı çalış kazan temizinden.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şifre vs istemiyor ama olsun

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Okan Aslantaș

Youtubeda turkiyede nasil paypal hesabi acilir diye birsuru video var ama uzun is yinede yaparsaniz bakabilirisniz

Komando41.

80+ Silver
tr de yasaklanmış bi şeyi yapmak iyi sonuçlanmaya bilir

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tr de yasaklanmış bi şeyi yapmak iyi sonuçlanmaya bilir
vpn ile gireceğim zaten en fazla ne yapacaklarki ? bu ülkede her şey yasak sanki ailemizmiş gibi gereksiz şeylere bile karışıyorlar ailevi değerlere pisikolojik olarak vs ama asıl problemin onlar olduğunu unutuyorlar

Komando41.

80+ Silver
vpn ile gireceğim zaten en fazla ne yapacaklarki ? bu ülkede her şey yasak sanki ailemizmiş gibi gereksiz şeylere bile karışıyorlar ailevi değerlere pisikolojik olarak vs ama asıl problemin onlar olduğunu unutuyorlar
payapl yasak açtığın hesap büyük ihtimal başkasının e postası veya telefon üzerinden olacak hoş bişey değil senin e postanı çalıp ticari işlemler yapsalardı ne düşünürüdün

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
payapl yasak açtığın hesap büyük ihtimal başkasının e postası veya telefon üzerinden olacak hoş bişey değil senin e postanı çalıp ticari işlemler yapsalardı ne düşünürüdün
açacağım hesabın başka mail yada telefon ile olacağını kim söyledi ???
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefon numarasını arkadaşımdan alırım mail kendi mailimi yazarım birsürü mailim var benim başkalarının bilgilerine hasret değilim

Komando41.

80+ Silver
açacağım hesabın başka mail yada telefon ile olacağını kim söyledi ???
türkiyede yasak olan paypılı trde böyle açablirsin yurt dışı işlemse bilemem ama trden yapma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,709
Üyeler
168,821
Son üye
enes2406
Top Bottom