Bu sitedeki oyunlar neden ucuz ?

dayanamadım heavy rain ve beyond two soulsda aldım ucuz diye etailde detroit 100 tl forza 4 ultimate almasam onuda alırdım muhtemelen

Son düzenleme:
humblebundle a dolandırıcı mı demiş :D :d
hocam site güvenilir mi? diye sorup cevap alana kadar adamlar ya fiyatları düzeltiyor ya ürünü satıştan kaldırıyor biz alıp oynarken onlar da acı deneyim ile öğrenmiş oluyor:D:D

Bilgisiz yorumlar yapmazsak sevinirim dostlar, gayet güvenilir bir sitedir. Sorun yaşayan çok kişi oldu, key verilmediği zaman paranız havuzda kalıyor onlara geçmiyor. Paranızın gitmesi gibi bir durum yok, üstüne düşerseniz alırsınız iadenizi.
Üstüne düştüm ticketlara cevap verilmiyor Twitter'dan bile yazdım dönüş olmadı

boş yorum yapmışlar. Humble bundle yılların köklü firması, kod satanların babası. Gözün kapalı alışveriş yaparsın. Ayrıca alışveriş yaptığım güvenli siteler : Kinguin ve E-Tail. Bunlarda sıkıntı yaşamazsın. Kinguin 1 tık pahalı o kadar.

boş yorum yapmışlar. Humble bundle yılların köklü firması, kod satanların babası. Gözün kapalı alışveriş yaparsın. Ayrıca alışveriş yaptığım güvenli siteler : Kinguin ve E-Tail. Bunlarda sıkıntı yaşamazsın. Kinguin 1 tık pahalı o kadar.
detroid alıacktım ama 235₺ olmuş pahalı geldi daha ucuza satan site varmı bildiğin ?

Türkçe dil desteği bile olmayan bir site nasıl Türk Lirasıyla ödeme alıyor hiç güvenilir değil.
humble bilmeyenler sallamış bu site güvenilir çok kişi alışveriş yaptı burdan ben de dahil

Telefon doğrulama istiyor ama kod gelmiyor
ülke kodu +90 numarayı ise başında 0 olmadan girdim yinede sms gelmiyor 2 tane oyun alıyordum naraka ve twd ödemeyi aldı ama sonrasında doğrulama sayfasına attı kod gelmeyınce çıktım bende ama oyunlar humble kütüphaneme gelmemiş.
Ekleme :Narakayı tek başına satın aldıım sorun çıkmadı ama twd için tekrar telefon doğrulama istedi.
Şuan doğrulama sayfasındayım yardım edecek biri varmı ?

hocam aynı şekil steam kodu veriyorlar değilmi
evet evet. Miles Morales, uncharted, detroit, beyond two souls aldım hep etail den.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet evet. Miles Morales, uncharted, detroit, beyond two souls aldım hep etail den.
kısa süre içinde de düştü hesaba

kısa süre içinde de düştü hesaba
bazı kişilerde uzun sürebiliyor, ama sıkıntı olmaz. Düşüyor her daim.

Geri