Neler Yeni

Bu sıvı soğutma alınır mı

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
oktay
kasa cc560v2 anakartı H610M-G işlemciside i714700kf sıvı soğutma bakıyoruz mağazadan alıcak direk bu iyi midir yanına termal macun gerekiyor mu yoksa içinden çıkar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

link atamıyorum DEEPCOOL LT520

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
MURAT GÜLLÜ
F/p Ürünü hocam alınır. Termal macun sürülü geliyo diye biliyorum.

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
MURAT GÜLLÜ
Kasanıza sadece 240mm soğutucumu sığıyor bu arada?

hocam peki ses çok olur mu?

Sıvı Soğutmalar sessiz çalışıyor fakat fanlar %100 çalıştığında filan fan sesi yüksek oluyor genelinde.

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasayı yazdım cc560 v2 sadece 240mm sığıyor isterseniz bi bakın

Sıvı Soğutmalar sessiz çalışıyor fakat fanlar %100 çalıştığında filan fan sesi yüksek oluyor genelinde.
gerektiğinden fazla olmasın da yeter ekstra bi fan sesi falan olmasın yeter

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
MURAT GÜLLÜ
Evet üste 240mm olan sığıyormuş. O ürün işinizi görür hocam fiyatına göre performanslı ürün.

Caudron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur TÜRK
Bahsettiğiniz LT520 modelini 7500f işlemci ile kullanıyorum, memnunum. Kasa fanları ve ekran kartı fanları seslerinin bu soğutucunın fanlarını bastırdığını söyleyebilirim, onlardan daha sessiz çalışıyor yani. Çok yüke bindirdiğinizde kulağınıza gelmeye başlar o kadar. Tabii benim setupta bu şekilde, alternatif sistemlerde fark gösterir mi bilemem.

Termal macun üzerinde sürülü oluyor evet fakat ben onu tamamen temizleyerek MX-6 sürdüm, bununla çok daha verim aldım bilginize.

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsettiğiniz LT520 modelini 7500f işlemci ile kullanıyorum, memnunum. Kasa fanları ve ekran kartı fanları seslerinin bu soğutucunın fanlarını bastırdığını söyleyebilirim, onlardan daha sessiz çalışıyor yani. Çok yüke bindirdiğinizde kulağınıza gelmeye başlar o kadar. Tabii benim setupta bu şekilde, alternatif sistemlerde fark gösterir mi bilemem.

Termal macun üzerinde sürülü oluyor evet fakat ben onu tamamen temizleyerek MX-6 sürdüm, bununla çok daha verim aldım bilginize.
hocam öncellikle teşekkürler bilgi için ses tabi tam yükte gelsin ama hani rahatsız edicek şekilde olmasın yeterli

Caudron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur TÜRK
hocam öncellikle teşekkürler bilgi için ses tabi tam yükte gelsin ama hani rahatsız edicek şekilde olmasın yeterli
bu biraz göreceli bir kavram olduğu için net bilgi vermek de çok doğru olmaz diye kesin konuşamadım açıkçası hocam. Şimdi bence sessiz bir soğutucu bu. Öncesinde Cooler Master ML240 V2 kullanıyordum, o bunun yanında turboprop uçak motoru gibi kalıyor. Ama bana sessiz gelen size gürültülü gelebilir, ondan dolayı sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ama %40'lara kullanımlarda ben hiç ses duymuyorum desem yeridir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,756
Üyeler
162,727
Son üye
vexrion
Top Bottom