Neler Yeni

bu surucuyu nerden indirebilirim?

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
arkadaşlar anakart ım msı a320m-a pro max ve kutusunun içinden cd çıkıyo ancak anakart ın takılı olduğu sistem de cd rom yok bunun için bende bu cd yi eski bi leptop a taktım ve içinden otomatik drıver kurulumu
ve duvar kağdı kurulum bolumleri var baya yararlı bi program gibiydi ancak anakart ın takılı olduğu sistem cd rom olmadığı için bundan faydalanamadım internet de aradım ancak bunu cd indirmeyi bulamadım sizce
ne yapmam gerek çok guzel bişey e benziyodu duvar kağdı falan çok dikatim i çekti bana bi yardımcı olurmusunuz buda bahsetdiğim cd:
DVD (Front).jpg

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dvd ye gerek yok internetten den indir yap

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
arkadaşlar anakart ım msı a320m-a pro max ve kutusunun içinden cd çıkıyo ancak anakart ın takılı olduğu sistem de cd rom yok bunun için bende bu cd yi eski bi leptop a taktım ve içinden otomatik drıver kurulumu
ve duvar kağdı kurulum bolumleri var baya yararlı bi program gibiydi ancak anakart ın takılı olduğu sistem cd rom olmadığı için bundan faydalanamadım internet de aradım ancak bunu cd indirmeyi bulamadım sizce
ne yapmam gerek çok guzel bişey e benziyodu duvar kağdı falan çok dikatim i çekti bana bi yardımcı olurmusunuz buda bahsetdiğim cd:Alıntıyı görüntüle
Usb flash bellegin var ise onun içine at internetin yoksa
Yoksa direk git siteden en yeni sürümü yükle

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usb flash bellegin var ise onun içine at internetin yoksa
Yoksa direk git siteden en yeni sürümü yükle
ama takdığımda aynı flas bellek takmış gibi oluyo yani bi disk oluşuyor e diski diye bunun için hiç biyere atamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

dvd ye gerek yok internetten den indir yap
ya ben aynısı nı bulmak istiyorum ancak onu da bulamıyorum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ama takdığımda aynı flas bellek takmış gibi oluyo yani bi disk oluşuyor e diski diye bunun için hiç biyere atamıyorum

ya ben aynısı nı bulmak istiyorum ancak onu da bulamıyorum
Sen bunu izle bence senin bildiğin yanlış

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok knk benim kinin bıos la bi alaksı yok ben bitek içindeki duvarkağıdlarını bide kuracağı dırıverları merak ediyorum bide bide nedense oyle yapınca biraz daha orjinel olur diye istiyorum.

ama seni kırmayıp genede izleyecem

yani aslında en çok merak ettiğim duvarkağıtları boyle pc parçası ureten markaların duvar kağıdları hoçuma gidiyor

Top Bottom