Bir de arayıp açtıktan sonra ''her yöne...'' falan ''internet...'' diye başlayan numaralar yok mu?Her geldiğinde numaraları engelledim. Şu an gelmiyor.
Engellenmiş 46 numara varmış.
bana hiç böyle numaralar gelmiyo biliylar çulsuzuHer geldiğinde numaraları engelledim. Şu an gelmiyor.
Engellenmiş 46 numara varmış.
işte bu uygulamayı androidde bulursam süper, teşekkürler.Öncelikle ios kullandığımı ve uygulamanın androidde olup olmadığını bilmediğimi söyleyeyim. Aynı sorunu ben de zamanında yaşayıp çözümünü araştırdım. Şuan VeroSMS diye bir uygulamayı kullanıyorum. Telefonuna gelen mesajların içinden senin seçtiğin kelimeleri barındıran mesajları direk ayrı bir klasöre atıyor ve o mesajlar geldiğinde de sana bildirim gelmiyor. Örneğin “indirim,b*his,kup*n” gibi kelimeleri uygulamadaki blocklist’e ekliyorsun, uygulama sana gelen mesajların içerisinde böyle kelimeler varsa direk ekte gösterdiğim klasöre atıyor ve rahatsız olmuyorsun. Güvenilirliği açısından ise gayet güvenilir olduğunu düşünüyorum.
Açıklar mısınız nasıl oluyor?E-devlete üzerinden de kontrol edebilirsin.
Kendim girip yapmadım da orası üzerinden numaranı elinde bulunduran ve reklam gönderebilecek sitelerin felan listesi oluyordu sanırım oradan onları silebiliyordun vs.Açıklar mısınız nasıl oluyor?