Hocam aslında kalitesinden bahsetmiştim,bu kadar kaliteli olmuyor fotoğrafın ilk hali ve de 1080x2400 piksel olmuyornasıl yani. Bunlar sahadan anlık çekilen fotoğraflar değil mi. Denklaşöre bas istediğin kadar anlık çeksin
upscayl diye program var ordan istediğin bir şeyi arttırabilirsin ama attıgın fotofraf direkt normal maç içerisinde çekilen kaliteli fotograflardan gibi duruyırHocam aslında kalitesinden bahsetmiştim,bu kadar kaliteli olmuyor fotoğrafın ilk hali ve de 1080x2400 piksel olmuyor
Hocam mesela şöyle bir şey kastetmiştimupscayl diye program var ordan istediğin bir şeyi arttırabilirsin ama attıgın fotofraf direkt normal maç içerisinde çekilen kaliteli fotograflardan gibi duruyır
o şekil ai lar var veyahut siteleri vardır. en kötüsü photoshopdan bilgin varsa kolay bir şekilde yapabilirsinHocam mesela şöyle bir şey kastetmiştim
anladımda professyonel makineler için normal çekim zaten bu.Hocam aslında kalitesinden bahsetmiştim,bu kadar kaliteli olmuyor fotoğrafın ilk hali ve de 1080x2400 piksel olmuyor