Canım adminim se3 e baktım çubuğu uzun biraz pek hoşuma gitmedi se2 biraz daha air pods4 varimsi bi tipi var birde f/p diye onu seçtim o net, g2 ssd de ise emin değilim hala sıcaklık muhabbeti çok dönüyor ortamda almalı mıyım sizce zaten evvelden pny cs3030 m2 vardı bozuldu durduk yere çözemedim kırıp attım en son lanet bi markaNb f80 ve huaweide geçen sene 100 200 liralık indirimler görüyordum.
Mousepad olarak benzer fiyata daha iyi olan klasselere bakabilirsiniz amazondan falan, boyutları uyarsa tabi. Bir de se3 çıktı ona da bakabilirsiniz.
Bi ssd konusunda fikrim yok diye yazmamıştım bir şeyCanım adminim se3 e baktım çubuğu uzun biraz pek hoşuma gitmedi se2 biraz daha air pods4 varimsi bi tipi var birde f/p diye onu seçtim o net, g2 ssd de ise emin değilim hala sıcaklık muhabbeti çok dönüyor ortamda almalı mıyım sizce zaten evvelden pny cs3030 m2 vardı bozuldu durduk yere çözemedim kırıp attım en son lanet bi marka
se3 ün link varmı hocamNb f80 ve huaweide geçen sene 100 200 liralık indirimler görüyordum.
Mousepad olarak benzer fiyata daha iyi olan klasselere bakabilirsiniz amazondan falan, boyutları uyarsa tabi. Bir de se3 çıktı ona da bakabilirsiniz.