Yardım Bu parçalar için 11.11'i beklemeye gerek var mı sizce, indirim olur mu?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,127
Kioxia G2 500GB M2 SSD
JD 450 Mouse pad
Freebuds SE 2
North Bayou NB F80

Nb f80 ve huaweide geçen sene 100 200 liralık indirimler görüyordum.
Mousepad olarak benzer fiyata daha iyi olan klasselere bakabilirsiniz amazondan falan, boyutları uyarsa tabi. Bir de se3 çıktı ona da bakabilirsiniz.

Mousepad olarak benzer fiyata daha iyi olan klasselere bakabilirsiniz amazondan falan, boyutları uyarsa tabi. Bir de se3 çıktı ona da bakabilirsiniz.
Canım adminim se3 e baktım çubuğu uzun biraz pek hoşuma gitmedi se2 biraz daha air pods4 varimsi bi tipi var birde f/p diye onu seçtim o net, g2 ssd de ise emin değilim hala sıcaklık muhabbeti çok dönüyor ortamda almalı mıyım sizce zaten evvelden pny cs3030 m2 vardı bozuldu durduk yere çözemedim kırıp attım en son lanet bi marka

Canım adminim se3 e baktım çubuğu uzun biraz pek hoşuma gitmedi se2 biraz daha air pods4 varimsi bi tipi var birde f/p diye onu seçtim o net, g2 ssd de ise emin değilim hala sıcaklık muhabbeti çok dönüyor ortamda almalı mıyım sizce zaten evvelden pny cs3030 m2 vardı bozuldu durduk yere çözemedim kırıp attım en son lanet bi marka
Bi ssd konusunda fikrim yok diye yazmamıştım bir şey :) Vatanda gece indirimlerinde belki düşüyordur bir şeyler kontrol etmekte fayda var.

se3 ün link varmı hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,685
Üyeler
183,787
Son üye
Knight214
Geri