2.El iphone almak istiyorum adanada yaşıyorum bu ilanı gördüm 2.el konusunda pek bilgim yok yardımcı olursanız güzel olur.
unutmuşum özür dilerimlink atarsan güzel olmaz mı
bence 2. el iphone falan alınmaz iphone artık genel olarak alınmaz zıvanadan çıktı iş artık ne bu ya 95 bin liraya bile telefon var bir kutu parçası la kutu parçası2.El iphone almak istiyorum adanada yaşıyorum bu ilanı gördüm 2.el konusunda pek bilgim yok yardımcı olursanız güzel olur.
ben de o yüzden 2.ele bakıyordum zaten 0 almak çok mantıksız olmuş durumda gereksiz pahalılar.bence 2. el iphone falan alınmaz iphone artık genel olarak alınmaz zıvanadan çıktı iş artık ne bu ya 95 bin liraya bile telefon var bir kutu parçası la kutu parçası
bence 2.elde alma git temiz bir android al 4-5 sene kullanben de o yüzden 2.ele bakıyordum zaten 0 almak çok mantıksız olmuş durumda gereksiz pahalılar.
yd için 6/7 k verilir 11 içinben de o yüzden 2.ele bakıyordum zaten 0 almak çok mantıksız olmuş durumda gereksiz pahalılar.
boş yapmıssınbence 2. el iphone falan alınmaz iphone artık genel olarak alınmaz zıvanadan çıktı iş artık ne bu ya 95 bin liraya bile telefon var bir kutu parçası la kutu parçası
Her ne kadar IOS tasarım ve kullanış olarak iyi olsada 10-50k etmez. Bence samsung falan al.2.El iphone almak istiyorum adanada yaşıyorum bu ilanı gördüm 2.el konusunda pek bilgim yok yardımcı olursanız güzel olur.
bu son attığım nasıl bakabilir misiniz?Her ne kadar IOS tasarım ve kullanış olarak iyi olsada 10-50k etmez. Bence samsung falan al.
İyi duruyor hocam.bu son attığım nasıl bakabilir misiniz?