- Reaksiyon skoru
- 3,653
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem Android + Ui Hem Güvenlik Güncellemesi Veriyor 6 YılGüvenlik güncellemeleri senin için önemliyse alınabilir ben vermezdim aradaki farkı
Hem Android + Ui Hem Güvenlik Güncellemesi Veriyor 6 YılGüvenlik güncellemeleri senin için önemliyse alınabilir ben vermezdim aradaki farkı
Selamlar Samsung S24 Fe Alma Kararı VerdimHocam Realme 12+ var şuan benim şahsi düşüncem ben çok memnunum telefonda yapay zeka var fotoğrafları netleştiriyor istediğin bir nesneyi silebiliyorsun bulanıklık gidiyor 2000nit parlaklık dışarda güzel görüntü sağlıyor, 67w adaptörüyle geliyor 67w hızlı şarjı var benim görüşüme göre daha iyisi yok gayet işimi görüyor arada oyun da oynuyorum yeterli hızlı telefon memnunum. Fotoğraf burda birazcık daha bulanık gösteriyor telefondan değil.
Güzel telefon hayırlı olsun.Selamlar Samsung S24 Fe Alma Kararı Verdim
Kasım İndirimlerinde Alacam SağolGüzel telefon hayırlı olsun.
Kamera güzelmiş hocam. Hdr da geri kalmış biraz belkide açık değildir. 2000 nit baya iyiymiş.Hocam Realme 12+ var şuan benim şahsi düşüncem ben çok memnunum telefonda yapay zeka var fotoğrafları netleştiriyor istediğin bir nesneyi silebiliyorsun bulanıklık gidiyor 2000nit parlaklık dışarda güzel görüntü sağlıyor, 67w adaptörüyle geliyor 67w hızlı şarjı var benim görüşüme göre daha iyisi yok gayet işimi görüyor arada oyun da oynuyorum yeterli hızlı telefon memnunum. Fotoğraf burda birazcık daha bulanık gösteriyor telefondan değil.
Güzel telefon hocam ben memnunum bakılabilir bence.Kamera güzelmiş hocam. Hdr da geri kalmış biraz belkide açık değildir. 2000 nit baya iyiymiş.