Yardım Bu Telefon İle Aynı Fiyatta Telefon Önerileriniz Var Mı ?

Onu anladım ne zamana olur bu indirimler genelde kasımın başı mi sonu mu
11.11 Olunca Ay Oluyor Yada Kasımın 1'İnde Başlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Honor 400'ü kaçırdığım için bunu aldım şuanda daha iyi bir cihaz yok sanırım(düşerse belki 12+ olabilir) yaz başı f4 ve 21fe vardı onların da fiyatı uçtu
Haklısın

kaç yıllık telefon güncelleme almayacak doğru düzgün hatta 1 yıl kalmış önermeyin artık bu telefonu
sen ne önerirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nt1 genel olarak daha iyi bir cihaz(kamera olarak baya önde hatta) . Bir kaç gün önce 12 pro 12 liraydı o zaman çok mantıklıydı şuan acelesi yoksa beklenebilir bence
@ölücüadam42 Kanka Bu Özelliklere Sahip Bir Xiaomi Marka Telefon var Mı Max 15 K Olsun İndirimde 13-14'e Düşerse Alırım ?

12 pro'nun artısı: Ufs 3.1 + tele kamerası

A36'nın artısı: İşlemci + cam arka panel + gg Victus + güncelleme desteği
Yani Aradaki Farka Değer Mi ? Samsung Aslında Samsung Alsam 2031 Yılına Kadar Telefon Almam Diye Düşünüyorum Ne Dersin Sanki Realme 1 Yıl Sonra Çöp Olacak Gibi Geldi

Yani Aradaki Fraka Değer Mi ? Samsung Aslında Samsung Alsam 2031 Yılına Kadar Telefon Almam Diye Düşünüyorum Ne Dersin Sanki Realme 1 Yıl Sonra Çöp Olacak Gibi Geldi
Valla knk a36 en mantıklısı bence ya 2-3 yıl yavaşlama hissedeceğini zannetmiyorum bu cihazda ama realme de hissedersin

Yani Aradaki Fraka Değer Mi ? Samsung Aslında Samsung Alsam 2031 Yılına Kadar Telefon Almam Diye Düşünüyorum Ne Dersin Sanki Realme 1 Yıl Sonra Çöp Olacak Gibi Geldi
Güvenlik güncellemeleri senin için önemliyse alınabilir ben vermezdim aradaki farkı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,853
Üyeler
184,511
Son üye
trker
Geri