Yardım Bu Telefon İle Aynı Fiyatta Telefon Önerileriniz Var Mı ?

Onu anladım ne zamana olur bu indirimler genelde kasımın başı mi sonu mu
11.11 Olunca Ay Oluyor Yada Kasımın 1'İnde Başlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Honor 400'ü kaçırdığım için bunu aldım şuanda daha iyi bir cihaz yok sanırım(düşerse belki 12+ olabilir) yaz başı f4 ve 21fe vardı onların da fiyatı uçtu
Haklısın

kaç yıllık telefon güncelleme almayacak doğru düzgün hatta 1 yıl kalmış önermeyin artık bu telefonu
sen ne önerirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nt1 genel olarak daha iyi bir cihaz(kamera olarak baya önde hatta) . Bir kaç gün önce 12 pro 12 liraydı o zaman çok mantıklıydı şuan acelesi yoksa beklenebilir bence
@ölücüadam42 Kanka Bu Özelliklere Sahip Bir Xiaomi Marka Telefon var Mı Max 15 K Olsun İndirimde 13-14'e Düşerse Alırım ?

12 pro'nun artısı: Ufs 3.1 + tele kamerası

A36'nın artısı: İşlemci + cam arka panel + gg Victus + güncelleme desteği
Yani Aradaki Farka Değer Mi ? Samsung Aslında Samsung Alsam 2031 Yılına Kadar Telefon Almam Diye Düşünüyorum Ne Dersin Sanki Realme 1 Yıl Sonra Çöp Olacak Gibi Geldi

Yani Aradaki Fraka Değer Mi ? Samsung Aslında Samsung Alsam 2031 Yılına Kadar Telefon Almam Diye Düşünüyorum Ne Dersin Sanki Realme 1 Yıl Sonra Çöp Olacak Gibi Geldi
Valla knk a36 en mantıklısı bence ya 2-3 yıl yavaşlama hissedeceğini zannetmiyorum bu cihazda ama realme de hissedersin

Yani Aradaki Fraka Değer Mi ? Samsung Aslında Samsung Alsam 2031 Yılına Kadar Telefon Almam Diye Düşünüyorum Ne Dersin Sanki Realme 1 Yıl Sonra Çöp Olacak Gibi Geldi
Güvenlik güncellemeleri senin için önemliyse alınabilir ben vermezdim aradaki farkı

Geri