Neler Yeni

bu ürün çakma mı orijinal mi ?

Carrier

80+ Bronze

açıklamaya Dünyanın en büyük outlet merkezlerinden olan Endonezya Vietnam ve Çin!den ucuza spor ayakkabı ve eşyaları ithal eden Firmalardan tedarik edilmiştir. Garanti kapsamında değildir . İthaldir böyle yazmışlar

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Çakmadır normal fiyatı 10k olan bir şeyi bu kadar ucuza satamaz kimse çok büyük firma değilse tabi. (Amazon-hepsiburada falan)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet
Nike Adidas bunun gibi bir sürü birebir kopyalanmış uzaktan bakınca anlamak çok zor anca içine bakınca anlaşılıyor ama adamlar çok iyi yapmış. Orjinale okadar para vermektense böyle 1 sınıf klonlanmış ürünü almak çok iyi bende var 1 senedir giyiyorum banamısın demedi Instagram üzerinden herkes satıyor ithal diye (a kalite kopya)

Carrier

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çakmadır normal fiyatı 10k olan bir şeyi bu kadar ucuza satamaz kimse çok büyük firma değilse tabi. (Amazon-hepsiburada falan)
3k trendyol nike sayfasında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nike Adidas bunun gibi bir sürü birebir kopyalanmış uzaktan bakınca anlamak çok zor anca içine bakınca anlaşılıyor ama adamlar çok iyi yapmış. Orjinale okadar para vermektense böyle 1 sınıf klonlanmış ürünü almak çok iyi bende var 1 senedir giyiyorum banamısın demedi Instagram üzerinden herkes satıyor ithal diye (a kalite kopya)
fiyatlar bu civarda mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet
Adidas süperstar black and white
Nike air force 2 sini kargo dahil 900 almıştım. Yeni modellerin 1 çifti 900-1200 arası

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
Varmı şöyle güzel bot dahil satan çakmacı :D

Carrier

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

açıklamaya Dünyanın en büyük outlet merkezlerinden olan Endonezya Vietnam ve Çin!den ucuza spor ayakkabı ve eşyaları ithal eden Firmalardan tedarik edilmiştir. Garanti kapsamında değildir . İthaldir böyle yazmışlar
ürün niye satıştan kalktı biri mi aldı fiyat hatası falan diye kaldırmışlardır heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

link atar mısın trendyoldakinin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,827
Üyeler
162,562
Son üye
fiiliyol
Top Bottom